2777
2789
عنوان

خواستگاری

157 بازدید | 13 پست

سلام ۲۶ سالشه آپارتمان دو خوابه نوساز باباش براش خریده به نام خودش تو بالا شهر 

ماشین نداره

لیسانسه

کارش ازاده متوسط درامدش رو نمیدونم ولی فکر نکنم زیاد باشه و مذهبیه 

میگه جهیزیه و این چیزا نمیخواد همه رو خورد خورد خودش میخره ولی با مهریه مخالفه میگه حتی ۱ سکه هم نمیتونم عروسی هم خوشش نمیاد. ازش یکم خوشم اومده ، از ظاهرش معلومه کاریه .

یک خواهر داره همسن خودم

قیافش هم یکم ترسناکه (پسره)

خودم ۲۳ سالمه لیسانس معماریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو میخوای ازدواج کنی ببین میتونی کنار بیای الان هر کدوم از نظر خودمون میگیم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
اصلا ازین چیزا سر در نمیاره بش گفتم حق تحصیل گف مگ من باید بدم 😂

بیشتر از مسائل مالی سر میاره 😉😉 نمیدونم بیشتر فکر کن شما باید یک پشتوانه داشته باشی عزیزم مهریه نمیده بجاش چیزای دیگه بگیر من خیلی سر درنمیارم اما خودت دقت کن 

اینکه خونه داره یه پوئن خیلی مثبته ...خب این به کنار

درامدش کمم باشه چون خونه داره فعلا بحثی نیس

جهیزیه رو سعی کن خورد خورد خودت ببری درمورد مهریه ام حداقل ۱۱۴ تا راضیش کن ( جهیزیه رو ببر که نه نگه)

عروسی  هم نگرفتی مهم نیس اما یه جشن هقد خوشکل بگیر

اینکه خونه داره یه پوئن خیلی مثبته ...خب این به کنار درامدش کمم باشه چون خونه داره فعلا بحثی نیس ج ...

مهریه که اصلا راضی نمیشه حتی خانوادش هم میگن مهریه باید باشه بعد مذهبیه از اهنگ و رقص خوشش نمیاد

مهریه که اصلا راضی نمیشه حتی خانوادش هم میگن مهریه باید باشه بعد مذهبیه از اهنگ و رقص خوشش نمیاد

این موضوع مذهبی بودنش باید با شما مچ باشه 

شما اگر مذهبی باشین مشکلی نیس اما اگر غیر مذهبی باشین اذیت میشین...

مهریه هم قبول نکن اصلا شده جهیزیه ببری اما سر مخریه ۱۱۴ تا رو بزار باشه