2777
2789
عنوان

من عجیبم؟؟

321 بازدید | 22 پست

دو هفته تمام گریه نمیکنم تو بدترین شرایط زندگیم خیلی خونسردم تو مواقعی که نود و نه درصد آدما عصبی میشن من به لبخند میزنم ولی یکدفعه بعد از یه مدت طولانی سر یه اتفاق خیلی کوچیک گریه میکنم و کل بدبختی هام میاد جلو چشمم یه جوری عر میزنم انگار عزیزانم خدایی نکرده مردن اگه هم گربه نکنم این حال بدیم تو قیافم داد میزنه انگار از زندگی سرد میشم 

بنظرتون من عجیبم؟؟ 

نه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا یه لحظه ولم کن من بلیط گرفتم اومدم یکی از عجایب دنیا رو ببینم اه برین کنار 😦

...What the fu                                                      

احتمالا شما اینقدر سختی کشیدی و افسرده شدی و خودت حالت رو خوب کردی که حد نداره...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
اقا یه لحظه ولم کن من بلیط گرفتم اومدم یکی از عجایب دنیا رو ببینم اه برین کنار 😦

تازه من بخوامم نمیتونم گریه کنم 

یکدفعه بعد مدت طولانی ناخواسته گریه میکنم 

تازه من بخوامم نمیتونم گریه کنم  یکدفعه بعد مدت طولانی ناخواسته گریه میکنم

الان کامنت میزارم گریه نکنی؟ 

...What the fu