2777
2789
عنوان

لنز طبی

42 بازدید | 6 پست

خانوما من تازه لنز خریدم و اولین باره که استفاده می کنم و چیزی درباره نگهداریش نمیدونم 

لنز رو چجوری باید شست ؟حتما باید با سرم شستشو باشه نمیشه باهمون مایع لنز بشورم؟

منم لایک کن استارتر جان سوال منم هست 

میگم لنز طبی رو میشه رنگی هم خرید؟

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله لنز طبی رنگی هم هست ولی من بی رنگشو خریدم

منم لنز ندارم عزیزم  ولی یه کلیپ دیدم یه مایع شستشوی لنز باید بخری .یه مایع هم برای نگهداریش

و اون فرد هر از گاهی هم لنز های رو با سرم نمکی داروخونه شستشو می داد 

داخل اینترنت هم بزن بیشتر مطلب میاد 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
منم لنز ندارم عزیزم  ولی یه کلیپ دیدم یه مایع شستشوی لنز باید بخری .یه مایع هم برای نگهداریش و ...

داخل اینترنت که میزنم هرکی یه چی نوشته یه جا نوشتم مایع شستشو لنز اصلا خوب نیست یه جا دیگه نوشتن باید حتما شسته بشه با اون مایع گیج شدم کاملا