2777
2789
عنوان

با چه افرادی ازدواج نکنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
شلخته و بی نظم رو هم اضافه کن

میشه تحمل کرد ولی این مواردی ک گفتم واقعا دردسر 

راستی اسی عقیم هایی ک بچه دار نمیشن مثلا طرف مقابلش بچه میخواد ولی اون مشگل داره 

یا اونایی ک خیلی سردن از نظر جنسی اینارم اضافه کن

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که مهمه شیوه تعیین این الگوهای شخصیتیه که حتما باید توسط متخصصان و افراد صاحب صلاحیت انجام بشه. ...

کاملا درسته ولی نود درصد زوجها قبل از ازدوج اصلا به این نکات توجهی نمی کنند مشاوره های قبل ازدواج هم خیلی جدی نمیگیرن واسه همینم هست از هر پنج ازدواج دوتاش طلاقه و یکیش ناسالم

.

من درونگرام ، کم صحبتم ،عاشق تنهایی ام ، نوشتن رو به صحبت کردن ترجیح میدم،شلوغی رو بیشتر از دوساعت نمیتونم تحمل کنم

با کسی ازدواج کردم که جذب خانمهای شاد ،شیطون،خوش خنده و اجتماعی میشه😔نمیتونم خودمو تغییر بدم ک

کاملا درسته ولی نود درصد زوجها قبل از ازدوج اصلا به این نکات توجهی نمی کنند مشاوره های قبل ازدواج هم ...

مشکل اصلی طلاق اینه که اول خودمون و نیازهای خودمون و بعد طرف مقابل را نمی‌شناسیم. طبق بررسی های انجام شده دلیل اول طلاق، برخلاف تصورات خیانت نیست، بلکه عدم گفتن نیازهای خودمون به طرف مقابله.

من درونگرام ، کم صحبتم ،عاشق تنهایی ام ، نوشتن رو به صحبت کردن ترجیح میدم،شلوغی رو بیشتر از دوساعت ن ...

باید هر دوطرف این درک را داشته باشن تا به مرور زمان ویژگی های خودشون را به هم نزدیک کنن

آدم بددهن آدمی که احترام یادنگرفته آدم افسرده آدم هیز که همش فکرمیکنه دخترای دیگه از زن خودش ممکنه بهترباشن وتنوع طلبه وبی گدار میزنه به روابط مختلف بدون فکریه عواقبش  آدم همیشه طلبکار قدرنشناس آدمی که مدیریت اعصاب واحساسات رونداره بخصوص وقت عصبانیت آدمی که بعدسالهایادنگرفته زندگی مشترک یعنی همه چیزمشترک نه انفرادی ومجردی  آدم عیاش اینا کالای ازدواج نیستن