2777
2789
عنوان

ویروس جدید😬

236 بازدید | 10 پست

سلام دوستان..پسرم دوسال و دوماهشه از دیروز تاحالا عطسه و ابریزش بینی گرفته بردم دکتر فقط دیفن داده و استامنیفن..اما همچنان سرفه د عطسه تبش هم ۳۷ ن بالا میره ن پایین..میگن این ویروسه جدید..میترسم تب کنه چیکار کنم؟

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله ویروس جدید هست ما هم گرفتیم 

تب و لرز شدید هم داشتیم همگی 

خانوادگی رفتیم دکتر به همه انتی بیوتیک داد به دخترم که ۴ سال و نیمش بود ، گفت من انتی بیوتیک میدم ولی شما شروع نکن چون بچه ها بدون انتی بیوتیک خوب میشن  اگه تب کرد، انتی بیوتیکش رو شروع کن  

اخه انتی بیوتیکی نداد..اگه خدایی نکرده تب کرد چه انتی بیوتیکی مناسبشه ک بهش بدم؟

میشه برای پسرم دعا کنید..محتاجم به دعاتون...ایشالله هرچی مریضه خدا شفا بده...🥺🥺🥺

ویروس جدید نیست که😐 به خاطر سرد و گرم شدن بچس

اخه چه سرد و گرمی اینجا همه گرفتن میگن ویروس جدیده

سلام عزیزم انلاینی؟

توی یکی از تاپیک هات دیدم که گفتی wbc خونت بالا بوده یعنی همون گلبول سفید

دلیلش مشخص شد که چی بود؟؟

خوب شدی؟

منم اینجوری شدم میترسم

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
سلام عزیزم انلاینی؟ توی یکی از تاپیک هات دیدم که گفتی wbc خونت بالا بوده یعنی همون گلبول سفید دلیل ...

ن گفتن مشکلی نیست مال بارداریه که بالا رفته گلم

اخه انتی بیوتیکی نداد..اگه خدایی نکرده تب کرد چه انتی بیوتیکی مناسبشه ک بهش بدم؟

انتی بیوتیک چرک خشک کنه واسه تب نیست که ویروسم با انتی بیوتیک خوب نمیشه دوره داره. ۳۷ تب نیست دمای بدنه پسرم دوسال و نیمه شه دکترش میگفت ۳۸ هم تب نیست از۳۸ رد کرد بیار