donya_333 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 1445 عنوان خاله شوهرم 213 بازدید | 13 پست دعا داره گفته زنگ میزنه منو دعوت کنه من دوس ندارم برم تا زنگ زد چی بگم؟ 1402/05/29 | 18:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_زشتو2 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 1170 بگو جای دیگ دعوتیم کاربری خانوم زشتو هستم .ترکیدم ...شدم زشتو 2😁😊
طلا20011 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 12680 برو حالا چه اشکالی داره مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 36242 بگو خیلی ممنون از دعوتتون متاسفانه الان شرایطشو ندارم التماس دعا
مومشکی۲ عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 16303 بگو کاری میش اومده برامخاله خودتم بود دنبال بهانه بودی 🤣🤣🤣 خیلی پولدارم😅
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17151 چشم قابل باشم مزاحم میشملازم نیس بگی نمیام ک آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
maria_74 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1803 ببین ، قرار نیست که همیشه اونجاهایی بریم که خودمون دوست داریم ،بعضی وقتا برای بقیه و احترامشون بری تو مراسمی چیزی هم اشکال نداره.برو یساعتی بشین بعد برگرد. وقتی از قبل بهت گفته و تو همون موقع بهونه نیاوردب دبگه زشته بهت زنگ بزنه و نری
سhar عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4236 چشم قابل باشم مزاحم میشم لازم نیس بگی نمیام ک امضاتو خوندم برات دعا کردم گلی ان شاء الله خونه دار بشی❤️معنی دعا ک نوشتی چیه؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17151 امضاتو خوندم برات دعا کردم گلی ان شاء الله خونه دار بشی❤️ معنی دعا ک نوشتی چیه؟ ممنونم عزیزم منم برات میفرستم۰🥰🥰🥰🥰دعای ۴ حمد هست یه جور شکر گذاری از خدا خیلی ثواب داره خوندنشاینجا نوشتم ک یادم بیفته بخونم. آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
سhar عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4236 ممنونم عزیزم منم برات میفرستم۰🥰🥰🥰🥰 دعای ۴ حمد هست یه جور شکر گذاری از خدا ... فدات😘مرسی عزیزم 😘 شات گرفتم حالا منم میخونم❤️
عقل عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 24070 سلاممجلس روضه ی اهل بیت توفیق میخواد که نصیب هرکسی نمیشهبرو و لذتببر و معجزه اش رو بیین
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17151 فدات😘 مرسی عزیزم 😘 شات گرفتم حالا منم میخونم❤️ التماس دعا عزیزمهربون❤️ آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️