2777
2789
عنوان

میخایم بریم خونه بابام برا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 33 پست
چرا این حرفو میزنی ؟ دقت کن به زندگیت ، همه داره سرتون کلاه میذارن این بخاطر رفتار خودتونه ممکنه از ...

ببین سر خونه ک غیر ما نه نفر دیگه ام همین بلا سرشون اومد

سر ماشبنم اشتباه شوهرم بود ک رفت خرید براشون بعدم اینا خیلی بی ابرو ان همه جا ابرومون میبرن بخدا کلا ی جور دیگ میگن همه چیزو

مامان بابای من خیلی دست به خیر هستن به فامیل و اشنا هم خیلی کمک می کنن چ برسه بچه خدا خیرشون بده ولی ...

ببین واقعاااا خودمم دوست ندارم دقیقا ب قول شنا جون مستقل بودن چیز دیگست اما چاره ای نداریم کلیییی زیر قرض و بدهی هسنیم الان باید وامم بگیریم بازم برای ساخت پول کم داریم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین واقعاااا خودمم دوست ندارم دقیقا ب قول شنا جون مستقل بودن چیز دیگست اما چاره ای نداریم کلیییی زی ...

اشکال نداره خیلی ها رو می شناسم یکسال و دوسال رفتن خونه پدر مادر موندن تا شرایطشون اوکی شده اگه این سختی و به خودت بدی باعث می شه کلی پیشرفت کنید اگه بچه نداری خودتم سرکار برو هم اینکه کمک خرج بشی هم اینکه اینجوری روزا سریعتر می گذره برات