2777
2789
عنوان

میخایم بریم خونه بابام برا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 33 پست
نامزدم بودیم یکی دو سالی همگی با هم زندگی میکردیم خداروشکر مشکلی نبود شوهرم ادم ساکت و بی حاشیه ای

پس یکمم مراعات کنی شما حله دیگه إن شالاه عید خونه خودتون باشین سر هفت سین خودتون

دعا کن ماهم صاب خونه بشیم مشکلمون حل بشه 

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم بدی نیس  گف هرکار تو بگی میکنیم

خب پس برید 

به سلامتی ایشالله..هرچی بگذره هنه جی گرونتر میشه سریع دست به کار شید

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

توروخدا دعا کنید بقیه همسایه ها اذیت نکنن بیان جمع بشیم درست کنیم

انشالله تا عید کار خونه تموم میشه 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نمیدونم واقعا شاید بگه ی وقتی ولی کلا ادم منت اونجوری گذاشتن نیسا

راستش من باشناختی که ازخانواده خودم دارم ترجیح میدم طلاهامو بفروشم اصن توچادر زندگی کنم ولی نرم خونه اونا بمونم چون هم منت میزارن هم یه رفتارایی میکنن که باعث دلخوری حودم وشوهرم بشه توام خوب فک کن ببین اگه قراره حرفی بشنوی یاتوهینی بهتون بشه طلااصلا ارزششو نداره بعدا که رفتی توخونتم ان شا الله میتونی بخری ولی اگه حرمتا ازبین بره دیگه برنمیگرده

من با شناختی که از پدر مادر خودم و خود همسرم دارم اگه توی شرایط تو بودم میرفتم خونه بابام چون هیچ کدوم پر حاشیه نیستن ، ولی پول ماشین رو نقد کنین حتما ماشین به اسم خودتونه ؟ اگه آره سوییچو کف برید از خونه پدرش برید بفروشید 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من با شناختی که از پدر مادر خودم و خود همسرم دارم اگه توی شرایط تو بودم میرفتم خونه بابام چون هیچ کد ...

برای منم پر حاشیه نیستن

اره ب اسم خود شوهرمه

الان دو سالی هست رفت امد نداریم اصلا نمیدن فقط راهش شکایت ک میگم ب ابروریزیش نمیارزه ما ک راضی نیسیم خدا از دماغشون دراره

برای منم پر حاشیه نیستن اره ب اسم خود شوهرمه الان دو سالی هست رفت امد نداریم اصلا نمیدن فقط راهش ش ...

چرا این حرفو میزنی ؟ دقت کن به زندگیت ، همه دارن سرتون کلاه میذارن این بخاطر رفتار خودتونه ممکنه از حرفم ناراحت بشی ولی وقتی می بینی از یه سوراخ چندین بار گزیده میشی یعنی یه مشکلی توی تعامل برقرار کردنتون هست که طرف به خودش اجازه میده حق تون رو بخوره هم سر خونه هم سر ماشین 

این حرفو الکی نمیزنما جدی دارم میگم 

اصلا آبرو ریزی نیاز نیست که شکایت میکنین یه نامه می‌ره دم خونه شون میاره ماشینو تحویل میده

وقتی انقدر رابطه تون خرابه به فکر چی هستین؟ نشستی نفرین می‌کنی ؟ نباید بشینی اجازه بدی بهت ظلم بشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

مامان بابای من خیلی دست به خیر هستن به فامیل و اشنا هم خیلی کمک می کنن چ برسه بچه خدا خیرشون بده ولی ما خونه خریده بودیم خونه قبلی و فرختیم باید بلند می شدیم مستاجر بلند نمی شد ما هم گفتیم چاره ای نیس خودمون بریم یه جا دیگه تا خونه خالی بشه مامانم اینا می گفتن بیاید خونه ما ولی من راستش دوست نداشتم و قبول نکردم خونه یکی بشیم مستقل بودن و بیشتر دوست دارم گفتم یه زیر زمین اجاره می کنیم می ریم اونجا اما خداروشکر مستاجر بلند شد رفتیم خونه خودمون اینو می خوام بگم به روحیه خود  آدمم بستگی داره آدمی هستی که تو این شرایط اذیت بشی یا نه