2777
2789
عنوان

خانمای متاهل توروخدا کمکم کنید

241 بازدید | 13 پست

حدودا یک ماهی هست ک ترشح واژن دارم خارش وسوزشی ندارم اما خیلی بد بو هست اولین باره که اینجوری شدم هیچ وقت انقدر بوی بدی نمیدادم هرچی هم خودمو میشورم ولباس زیرم رو مرتب عوض میکنم فایده ای نداره انقدری بو میدم ک هم خودم متوجه میشم هم شوهرم وبقیه چیکار کنم لطفا شرایط دکتر رفتن ندارم الان لطفا یکی منو راهنمایی کنه دارم دیونه میشم یکی بگه چیکار کنم ک بو ندم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت قارچیه احتمالا

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

عفونت داری باید پماد استفاده کنی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

تو وان آب و سرکه و آب و جوش شیرین بشین

احتمالا باید آنتی بیوتیک خوراکی یا واژینال استفاده کنی

ولی چون عفونت زنان انواع مختلف دارن،فقط با معاینه امکانپذیره

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

شرت و شلوارت حتما بذار افتاب بگیره 

لباسا شوهرتم بذار افتاب همیشه

یه دوره هم خودت و شوهرت آنتی بیوتیک بخورید  

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم از عفونته،خصوصا عفونتا قارچی خیلی بو میدن ،برودمطب زنان معاینه شو ،باید دارو بگیری

منم قارچی رو گرفتم ولی چرا بوی خاصی حس نمیکنم؟ 

ترشحات زیاد داشتم ولی بدون بو

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

دمنوش پونه دم کن بخور یه لیوان بزرگ 

دمنوش پنیرک

تو بطری اب گرم بریز با جوش شیرین رفتی دسشویی خودتو بشور

هر روز شورتت رو عوض کن و بشور و بنداز جلو افتاب خشک بشه بعد اتو بزن 

بعد دسشویی خودتو با یه دستمال پارچه ای نخی تمیز خشک کن کاملا یا اگر میتونی با سشوار خشک کن هربار بعد دستمالو بشورر تمیز و بنداز جلو افتاب خشک شه

من اینکارارو کردم اصلا دکترم نرفتم 

الان خیلی بهترم با اینکه پریودم!

شکمتو روغن مالی کن و یه قطره هم بریز تو نافت 

روغن سیاهدانه یا زیتون

شیرینی و شکلات و قند و اینارم حذف کن این مدت

به من پماد کلیندامازول داده هم برا عفونت قارچیه هم باکتریایی

قرص سفکسیم 

وآزیترومایسین 

البته من باردارم چیز خاصی نمیتونن بدن قبلا عفونت قارچی شدید داشتم قرص فلوکنازول خوبم کرد باهیچی خوب نمیشدم