2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیاین

206 بازدید | 16 پست

خانوما من۲۵روزه بینیمو عمل کردم دوستم میگه اگه بخوای خوب دربیاد باید دست ب سیاه سفید نزنی خیلی نگرانم کرده منم کارهایی ک فشار ب بینیم بیاد رو نمیکنم ولی خب ظرف اینا میشورم فقط جاروبرقی نمی‌زنم بنظرتون از کی درسته جارو برقی بزنم خواهشاً نگین با دماغت مگ جاروبرقی میزنی منظورم فشاری ک ب سر میاد و سنگینی جاروبرقی هس

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه ماه بیشتر از ۱ کیلو چیزی برنمیداری

سر زیاد خم نمیکنی 

جارو هم اگه مهم نیست نزن خب 

درکل باید مراقبت کنی فست فود و غذاهای ادویه دار تا ۶ ماه پرهیز کن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نه والا منه بچه دار ، از یک هفته بعدش همه کاری کردم فقط چیز سنگین برندار

یعنی جارو برقی زدی مشکلی برای بینیت پیش نیومد؟

نبابا بعد دوهفته همه کار میتونی بکنی بعد همه استخونا همه چی جوش خورده ولی کار خیلی سنگین نکن

ن دیگه خونه تکونی نمیکنم مثلا چیزی جابه جا نمیکنم 

تا سه ماه بیشتر از ۱ کیلو چیزی برنمیداری سر زیاد خم نمیکنی  جارو هم اگه مهم نیست نزن خب  ...

والا فعلا۲۵روزه رعایت کردم تا حدودی