2789
عنوان

کدوم شغل

129 بازدید | 14 پست

این همه سال بیکار بودم

یهو کلی آزمون اومده

ب نظرتون کدوم بهتره، چ کاری عقلانی تره

اول اینکه رئیس اداره بابام گفته برم، اونم باید آموزش شبکه ی دوره ببینم بعد قرار داد میبنده، قول داده دوماه بعدش رسمیم کنه، البته اگه تو همین امسال یاد بگیرم، وگرنه بازنشست میشه کاری نمیتونه بکنه(بخام این دوره رو بگذرونم حداقل 5 تومن باید هزینه کنم) 

آزمون استخدامی آموزش و پرورش هم شرکت کردم، احتمال اینکه دعوت ب مصاحبه بشم بالاس 

بانک دی هم شرکت کردم، اونم ده روز دیگه ازمونه

من خودم عاشق بانکم

اما میخام عقلانی تصمیم بگیرم، کدوم کاردرست؟ ه

نمیخام ی کاری بکنم ک همرو از دست بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برو رییس جمهور شو از همه راحت تره فقط ابراز نگرانی می‌کنی و وعده میدی به مردم و باهاشون همدردی می‌کنی و بهشون میگی از تمام مشکلاتشون مطلع هستید و در آخر هیچ کاری هم نمیکنی و حقوقتو اخر برج میگیری 😂😂😂

یکی اداره باباتون که ریسکیه نتایج بانک وقتی میاد مهلت ثبت نام فرهنگیان ممکنه گذشته باشه؟ بنظر من بانک میخواستم بگم چون خودت دوست داری اما اگه قبول نشی ..! شاید پشیمون شی

یک عدد چپی 

حالا مطمعنی همه شو قبولی؟ 

ن

از همینش میترسم، همرو هم همزمان نمیتونم پیش ببرم

ینی اگه ب امید بانک بشینم واسه آزمون بخونم و شبکه رو نرم، احتمال این هس ک هر دورو از دس بدم

شبکه برم آموزش ببینم اگه بانکم قبول بشم باز زورم میاد ک الکی خرج کردم

آموزش پروش یعنی معلم بشی؟ یا کارمند اداره اش؟  معلمی بهتر از کارمنده برای خانما .طبق نظرات اطر ...

اره واسه معلمی 

بابام گفته منتظر نتیجه آموزش و پرورش، اون بنده خدا گفته نره قبولم شد، بیاد من از همین اول کار رسمیش میکنم