2777
2789
عنوان

غسل روز چهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 46 پست
لکه بینی نیست ترشحاته تو بیمارستان بعد زایمان چه قرصی دادن بهت جلو عفونتو بگیره ؟

تو بیمارستان که تند تند آمپول میزدن بهم اصلا قرص ندادن،بعد از ترخیص دکترم چرک خشک کن و مفنامیک اسید و استامینوفن و اسپری واسه بخیه و ی عالمه آمپول و قرص ویتامین داد

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
چرک خشک کن میخوری ؟

تا ۱۲ روز خوردم بعدش بخیه کشیدم و داروهای تموم شد دگ نخوردم 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفاس مگه روز دهم نیست؟؟

هم دهم هم چهلم 

وقتی میخندم همه میان میگن چیشده که میخندی به ما هم بگو ما هم بخندیم 😃😃😃🙃🙃ولی وقتی غصه دارم کسی نمیاد بگه چیشده که غصه داری ب ما هم بگو غصه تو بخوریم هی خدااااااااااااااااا کجایی خدااااااااااااااااا 😭😭😭🥺🥺😭🥺😭🥺😭🥺
هر ترشح الوده به خون اگر از اخرین پریودی ده روز فاصله نیفته،  سه روز پشت سر هم نباشه و مستمر نب ...

برا من حد دو قطره اونم تازگیا دیدم همش ترشح زرد دارم

همون نفاس 🫠🫠🫠🤗🤗🤗🤗

نفاس تا ده روزه بقیش هم استحاضه هست تو روستای ما هنوز هم غسل چله انجام میدن اونا گیجم کردن تو اسلام هم نیومده برا همون تاپیک زدم تا مطمئن شم

مدت نفاس از یک لحظه تا بیشترین آن ۱۰ روز است طول خواهد کشید. برخی از مراجع تقلید آغاز ده روز و برخی دیگر بر پایان ده روز اعتقاد دارند و معتقدند که غسل ده روزگی نوزاد و مادر یا غسل بعد از زایمان باید بعد از این مدت انجام شود.

اگر خون نفاس بیش از ۱۰ روز طول بکشد خون استحاضه است و باید همه احکام زن حائض برای زن نفسا جاری شود، مثل حرام بودن نماز و توقف در مسجد.

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
تو بیمارستان که تند تند آمپول میزدن بهم اصلا قرص ندادن،بعد از ترخیص دکترم چرک خشک کن و مفنامیک اسید ...

برا من فقط سفیکسیم و مفنامیک اسید داد با قرص آهن امپول و اینا نداد بعدش عفونت هم کردم پدرم در اومد از اون بدتر بخیم هم باز شد 

برا من فقط سفیکسیم و مفنامیک اسید داد با قرص آهن امپول و اینا نداد بعدش عفونت هم کردم پدرم در اومد ا ...

سزارین بودی یا طبیعی؟چرا عفونت؟؟؟؟

سزارین بودی یا طبیعی؟چرا عفونت؟؟؟؟

طبیعی 

نمیدونم بعد ۱۰روز از زایمانم دل درد شدیدی گرفتم با هیچی خوب نمیشد رفتم دکتر گفت هم بخیه ات باز شده و هم عفونت شدید گرفتی قرص و آمپول داد ولی بازم دل درد دارم 

طبیعی  نمیدونم بعد ۱۰روز از زایمانم دل درد شدیدی گرفتم با هیچی خوب نمیشد رفتم دکتر گفت هم بخیه ...

من سزارین بودم عزیزم