2777
2789
عنوان

غسل روز چهلم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 46 پست
شما روز چهلم زایمان چه غسلی میدین

بعد از روز دهم که غسل نفاس انجام دادم.هرروز غسل استحاضه انجام دادم که بتونم نماز بخونم

غسل خاصی برای روز چهلم انجام ندادم

بسم الله نشنیدی بچه دار نشدی اینا ب جا خودت نمیدونی زن چند تا غسل داره 😮😮😯😯😮😯😮

عزیزم چیزی به نام غسل چهلم تو احکام اسلام نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان مرسی هنوز هم ترشحات دارید؟

اره دارم ولی خون نیست زرد و سفید 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
بسم الله نشنیدی بچه دار نشدی اینا ب جا خودت نمیدونی زن چند تا غسل داره 😮😮😯😯😮😯😮

اولین باره میشنوم که روز چهلم هم غسل خاصی داره

بعد از روز دهم که غسل نفاس انجام دادم.هرروز غسل استحاضه انجام دادم که بتونم نماز بخونم

غسل خاصی برای روز چهلم انجام ندادم

غسل نفاس رو که ۱۰ روز بعد زایمانه.استحاضه ای ولی قلیله است نیازی به غسل نداره فقط باید برای هر نماز ...

آخه اینجوری به دلم نمیشینه الان تو این هفته فقط یکی دو بار لکه بینی داشتم فردا هم چهلم تموم میشه ای کاش این ترشحات هم تا هفته دیگه تموم بشه راستی قرصی هست قطعش کنه

با اجازه استارتر میشه واسم گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11652873/کاربر-شبغربت-چرا-ترکید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
آهان مرسی  راستی من ترشحات دارم بعد چهلم اونم استحاضه هست؟

هر ترشح الوده به خون اگر از اخرین پریودی ده روز فاصله نیفته،  سه روز پشت سر هم نباشه و مستمر نباشه ، حیض نیست و استحاضه است. بستگی داره زیاد، متوسط یا کم‌باشه که هر کدوم حکم خودشون رو دارن.

الحمدلله علی کل حال
اگه لکه بینیه که استحاضه اگر خون نیست غسل نداره، ولی من هرروز میرم حموم غسل میکنم

لکه بینی نیست ترشحاته تو بیمارستان بعد زایمان چه قرصی دادن بهت جلو عفونتو بگیره ؟

غسل چهلم چیه؟!🫠

همون نفاس 🫠🫠🫠🤗🤗🤗🤗

وقتی میخندم همه میان میگن چیشده که میخندی به ما هم بگو ما هم بخندیم 😃😃😃🙃🙃ولی وقتی غصه دارم کسی نمیاد بگه چیشده که غصه داری ب ما هم بگو غصه تو بخوریم هی خدااااااااااااااااا کجایی خدااااااااااااااااا 😭😭😭🥺🥺😭🥺😭🥺😭🥺
عزیزم چیزی به نام غسل چهلم تو احکام اسلام نیست

دقیقا اومدم همینو بنویسم دیدم شما نوشتی. دوستمون یه جور گفت بسم الله . فکر کردم غسل جدید نازل شده😂😂😂

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد