2777
2789
عنوان

لاغری😭

146 بازدید | 9 پست

سلام بچها من ی دختر 16ساله با وزن 90کیلو بودم طی یک سال بدبختی رژیم و ورزش سنگین شدم 59 نه تنها مریض شدم بلکه مهره های کمرم اسیب دید 

الان یک ماه پیش رفتم روو ترازو 69شده بودم و اینقدررررررر ناراحت شدم اخه منکه رژیمو رعایت میکردم از اون به بعد پر خوری عصبی گرفتم وو الان وزنم خیلی بالا رفته بچها من دیگه نمیتونم ورزش کنم حای راه میرم کمرم بشدت درد میگیره 

تروخدا کمکم کنید حال روحیم اصلا خوب نیست اصلا گاهی اوقات بفکرخودکشی میفتم 

میشه با حذف نونو برنج و شیرینی جات لاغر کنم بدون ورزش؟! میدونم کچل میشم همه اینارو میدونم

من فقط الان به کمک شما نیاز دارم 🥲💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنج رو قطع نکن کم کن فقط با نخوردن بقیه چیزا مثل شیرینی و فست فود نه تنها چیزییت نمیشه خیلیم به نفعت میشه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ورزش نکن تونستی روزی نیم ساعت پیاده روی آهسته برو ناهار شام کم بخور بین غذاهات آب کرفس و آب و دانه چیا بخور 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

قدت چنده ؟۶۹  هم زیاد نیست اگه به قدت بخوره بازم از ۹۰ بشی ۶۹ خیلی خوبه 

کالری شماری کن همه چی بخور ولی طبق کالری ...من زیره دارم ...مهمتر از همه خودتو دوست داشته باش کلی آدم تپل هست که خیلی خوش تیپن

چرا خودتو همونطور ک هستی دوس نداری؟به چه قیمتی لاغر شی،به قیمت فرسوده کردن بدنت تو ۱۷سالگی؟

اول کمرتو بهترش کن بعد ب فکر کاهش وزن باش....

تقصیر تو نیس،مقصر اونایی ان ک هرچی استخونی ترو لاغرترو ترند کردن و باعث شدن یکی کتپل تره تر بزنه به تموم اعتماد بنفسش...

خودت باش با وجدانی بیدار🌱