بچه ها تقریبا یکی دوماه دیگه عروسیمه تقریبا ۱۷ یا ۱۸روزه فک کنم رفتم دکتر پوست بعد گفتم عروسیم نزدیکه قرص نورم اسکین۲۰ برام نوشته و آزیترومایسین ۵۰۰ روزی بکی از این بخورم روزی یکی از اونیکی الان دارم میخورم جوشام بدتر شدهههه😭😭 چیکار کنم لبام ترکیده از خشکی حتی رو لبامم جوش میزنم بنظرتون تا کی خوب میشم وای دارم دیونه میشم پوستم همش خشک شدع جوشام ب شدت قرمز شده و بعضی جاهای صورتم چندتا چندتا جوش روهم زده🤦🏻♀️😭
استرس نداشته باش. ترنجبین بگیر. عرق کاسنی و شاه طره و بید و کیالک مخلوط کن. هر روز صبح ناشتا یه قاشق غذا خوری ترنجبین بریز تو یه لیوان عرق یه ذره کم جوشید خاموش کن و به هم بزن و از صافی رد کن و مواظب باش خاک تهش داخلش نره. بخور و تا یه ساعت هیچی نخور. پوستت میشه آینه. هر روز
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
یک روز در میون میخورم بنظرت تا یکی دوماه دیگه میرن😭
اره فقط ازمایش بده کبدت اسیب نبینه مایعات زیاد بخور
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.