2777
2789
عنوان

دزدی تو جهیزیه😑مادرشوهر پست فطرت

484 بازدید | 13 پست

دوستان

چون خونه من تو شهرستان بود

مادرشون گفتن شما برای جمع کردن جهیزیه نیاین

من حتی یه چوب کبریت از وسیله هارو جا نمیزارم و همه رو میفرستم بیاد(داریم جدا میشیم)

دیروز وسیله ها اومد

خیلی از وسیله هامو نفرستاده….حتی لاک و اتو مو

یا وسایل ارایشی منو برداشته نداده

همینطور عروسک هام

یا ساعت هوشمندم که کادو خواهرم بود

پدرم نذاشت برم وسیله هامو جمع کنن

گفت زنه گفته میفرسته،جا نمیزاره و همه رو میده

از دیشب از ناراحتی خوابم نبرده

با گوشی پدرم لیست وسیله های خودم که خودم خریده بودم با پول کارکرد خودمو که نفرستاده برای زنه پیامک کردم

جواب نداده

لطفا راه حل بدین

برو خودت بیارشون چه نفهمه ها

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زندگی به باد رفته عزیزم غصه چند تا لاک رو نخور  بیشتر سعی کن ارامشت رو به دست بیاری

خیلی چیزهارو کوتاه اومدم

از مهریه

نفقه

۵تیکه شیربها

حق کارکردمو خوردن و پولم تو حسابشون بود ندادن

خیلی بهم فشار اومده 

خیلیی

خیلی چیزهارو کوتاه اومدم از مهریه نفقه ۵تیکه شیربها حق کارکردمو خوردن و پولم تو حسابشون بود نداد ...

متوجهم عزیزم همه عمری که باهاشون بودی و زندگی کردی بر باد رفته لطفا نزار بقیه عمرت هم رو اعصاب خوردی از دست اونا به باد بره

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!