2777
2789
عنوان

رفت....

278 بازدید | 36 پست

سلام ، بچها تاپیت قبلمو بخونید ،کسی ک عاشقش بودم بعد از هفت سال رفت حالم بده ، چندماهی بود سرد سرد شده بود دیشب برای همیشه ولم کرد بهونشم این بود که چون سه سال پیش ی بار جداشدیم و من میخاستم برگردم اما نمیزاشتی به همین خاطر سرد شدم ازت ،  اما اخر برگشتیم بهم ولی دیشب ولم کرد قصدش ازدواج بود نمیدونم چیشد ک رفت حالم بده😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم بعد ۸سال رفت.دیگ داره ازدواج می‌کنه..ولی من منتظر معجزه ی خدام.ب این راحتیا نا امید نمیشم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اخه هفت سال بازیچم کرده بود  این همه قول قرارشو چجور فراموش کنم

منم ۵ سال بازیچه شدم 

زنده ام 

نمردم

ولی دیگه اعتمادی به ادما ندارم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

پیشنهاد میدم ویدیوهای شیما کاتوزیان رو ببینی.میگه پسرا دوست دارن قدرت تموم کردن رابطه دست اونا باشه دقیقا واسه همینه که برمیگردن

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

واقعاچجور میتونن

حالا خوبه برای تو خدافطی کرد

برای من بی هیچ خدافظی رفت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

پیشنهاد میدم ویدیوهای شیما کاتوزیان رو ببینی.میگه پسرا دوست دارن قدرت تموم کردن رابطه دست اونا باشه ...

واقعا اینطوریه.   اوایل رابطع خیلی میرفتو میومد تااینکه سردشدمو کلا گزاشتمش کنار وقتی فهمید دارم زندگیم میکنم برگشت اما من نمیزاشتم ، خیلی التماس کرد گف جبران میکنم گفت میام جلو واسه هم شیم ، گفتم باش برگشتم باهاش خیلی بیشتر از قبل عاشقش شدم محبت کردم ، اما یک قدمم واسم برنداشت تااینکه سع سال بعد ک دیشب بود واسه همیشه رفت اینم بگم رفتو‌امد زیاد داشت ولی خب ...

چجور تحمل میکنی

کی گفته تحمل میکنم.دارم جون میدم..پریشب دیدمش خدافظی کردیم از هم..من حتی باید عروسیش هم برم .حتی باید سر عقد بله گفتنش هم باشم.ولی من میدونم امام زمان برام واسطه میشه پیش خدا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم