2777
2789
عنوان

ام اس

113 بازدید | 14 پست

بچه ها تاری چشم مربوط به ام اس چجوریه؟ 

یعنی هم نزدیک تار میبینید هم دور؟ 

من نزدیک خوب میبینم ولی دور تار 

کتاب میخونم گوشی میبینم ولی دورم ضعیف بود الان ضعیف تر شده انگار و بالای سرمم درد میکنه 

هموگلبینمم ۱۰ شده 

ام آرای دادم ولی فعلا فقط عکسش بهم دادن منم سر درنمیارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالله که همینطور  دکترم ام آرای نوشته تا جوابش بیاد من خودمو میکشم🤦‍♀️ از ترس

عزیزم‌من پرستارم چشات ضعیف شده سردردتم واس همونه هموگلوبینم واس کم خونیته میتونی رژیم غذاییتو اوکی کنی قرص اهن بخوری یا خیلی حساسی بگی دکتر ی امپول ونوفر برات بنویسه بری بزنی

ایشالله که همینطور  دکترم ام آرای نوشته تا جوابش بیاد من خودمو میکشم🤦‍♀️ از ترس

میتونی برای کم‌خونیت گوشت تو شیشع بندازی برای کم خونی خیلی خوبع اسفناج هم همینطور

عزیزم‌من پرستارم چشات ضعیف شده سردردتم واس همونه هموگلوبینم واس کم خونیته میتونی رژیم غذاییتو اوکی ک ...

اتفاقا فردا پیش متخصص خون دارم میرم 

من عفونت روده داشتم دکتر مترونیدازول ۵۰۰و فورازولیدول بهم داد از هر کدوم روزی دوتا 

اینا بدنم خشک کرد و خیلی عوارض داشت، مثل سردرد، بی حسی دست سمت چپم و لرز و تاری دید و کلی عوارض دیگه 

از وقتی قطع کردم تا ی و‌سردردش باهام موند متاسفنه، سردردش جوری نیست که حتی بخوام دنبال مسکن باشم ولی تاری دیدنش اذیتم میکنه و تو‌وجودم‌ترس انداخته