2777
2789
عنوان

جواب سلفری

139 بازدید | 13 پست

سلام

لطفا اونایی که این دو سه ساله تو نیلو سلفری دادن یا جای دیگه بگید چند روزه بهتون جواب دادن؟ و جوابتون درست بود؟ لطفا بگید من خیلی استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام برم نیلو جنسیت ازمایش بدم دقیقه؟ از چن هفته انجام میدن؟

برای من که دقیق بود. آنومالی هم جنسیتو تایید کرد. من ۱۳ هفته انجام دادم. ولی فکر کنم از هشت هفته میشه. قبلش باید اگه آسپرین میخوری یا آمپول هپارینی مصرف میکنی قطع کنی. 

بچه چندمته؟ پسر میخوای یا دختر؟ چرا وقتی بچه مشکل نداره میخوای سلفری انجام بدی. صبر کن تا سونو

بچه اولمه از ذوقم میخوام ببینم چیه اگه راهی باشه صورتشم ببینم هرینه میکنم نمیدونم قیه چجوری انقدر صبورن من نمیتونم من لحظه سماری میکنم

بچه اولمه از ذوقم میخوام ببینم چیه اگه راهی باشه صورتشم ببینم هرینه میکنم نمیدونم قیه چجوری انقدر صب ...

صورتشو با سونو سه بعدی ماه هفتم یا هشتم میشه. ایشالا سالم و سلامت باشه. 

بچه اولمه از ذوقم میخوام ببینم چیه اگه راهی باشه صورتشم ببینم هرینه میکنم نمیدونم قیه چجوری انقدر صب ...

گلم سلفری یه آزمایش خون هستش...و سونو نیست که صورت بچه رو ببینی بین هفته 13 تا 17-18 انجام میدن و هزینه اش هم 5 میلیونه...برای تشخیص انواع تریزومی هاسن