2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علمي تخيلي: بين ستاره اي ، لوسي 

عاشقانه معمولي : the holiday 

طنز : ما خانواده ميلر هستيم 

تخيلي فانتزي : limitless 

انگيزشي و تخيلي و معمولي : I feel pretty 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
Interstellar  Tenet  Inception

Inception رو دارم ميبينم باهاش ارتباط برقرار نميكنم ، كلا فيلماي دي كاپريو رو هر كدوم ميخوام ببينم نميدونم چرا با فضاش جور نميشم ، الان شاتر آيلند رو هم تا وسطا ديدم نتونستم تحمل كنم قطع كردم با لينكه تعريفش رو شنيده بُودم 🤔

علمي تخيلي: بين ستاره اي ، لوسي  عاشقانه معمولي : the holiday  طنز : ما خانواده ...

الان ديدم نوشتي عاشقانه : the holiday و I feel pretty عاشقانه داره تو اونا كه گفتم 

Inception رو دارم ميبينم باهاش ارتباط برقرار نميكنم ، كلا فيلماي دي كاپريو رو هر كدوم ميخوام ببينم ن ...

اون که به خاطر نولانه 😅 کلا فیلم های معمولی نیستن باید خوب دقت کنی تا بفهمی چی شده 

ولی جزیره شاتر و من بیشتر دوست داشتم به نظرم فیلم خوبیه 

ولی خب سلیقه ای هس دیگه شاید ژانرشونو دوس نداری برا همونه 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
اون که به خاطر نولانه 😅 کلا فیلم های معمولی نیستن باید خوب دقت کنی تا بفهمی چی شده  ولی جزیره ...

ااا inception رو نولان ساخته ؟ من بين ستاره ايش رو خيليييي دوست داشتم ولي ٢-٣ بار ديدم تا فهميدم 

ااا inception رو نولان ساخته ؟ من بين ستاره ايش رو خيليييي دوست داشتم ولي ٢-٣ بار ديدم تا فهميدم&nbs ...

اره 

منم با هر دفعه دیدن انگار یه چیز جدید دیدم که دفعه قبل تو فیلم نبوده🤦🏻‍♀️

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
اون که به خاطر نولانه 😅 کلا فیلم های معمولی نیستن باید خوب دقت کنی تا بفهمی چی شده  ولی جزیره ...

واااي تمومش كردم ، گفتين مالِ نولانه ترغيب شذم ، واااي مغزم رگ به رگه هنوز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اخرش چرا اينجوري بُود اسپويل نميكنم بچه ها شايد بخوان ببينن ، ولي عجب ايده اي 🤦🏻‍♀️ يه فرضيه تو فلسفه هست كه شايد ما تو خواب يه نفر ديگه هستيم يا دنيا كلا خوابه .. زنش رو درك كردم كاش اين دنيايي كه توشم الان خواب باشه واقعا 🤦🏻‍♀️ عين كابوسه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واااي تمومش كردم ، گفتين مالِ نولانه ترغيب شذم ، واااي مغزم رگ به رگه هنوز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اخرش ...

کاش همچین چیزی امکان داشت واقعا

کاش همچین چیزی امکان داشت واقعا

مرسي كه مشوق شدين ديدم ارزش داشت واقعا 

خيلي فيلم خوش ساختي بُود فقط عيبش اين بُود طولاني بُود 

شايد شاتر آيلند رو هم ديدم با اين حساب 🤔 تا اونجاش ديدم رفته بُود بخش بيماران خطرناك يه بهش حمله كرد 

مرسي كه مشوق شدين ديدم ارزش داشت واقعا  خيلي فيلم خوش ساختي بُود فقط عيبش اين بُود طولاني بُود ...

خواهش میکنم ، اره یکم طولانیه 

به نظر من که فیلم خوبی بود ارزش دیدنو داره