2789
عنوان

اسباب کشی

316 بازدید | 56 پست

یک هفته دیگه اسباب کشی داریم احتمالا نمیدونم چرا اصلا انرژی ندارم کار کنم همش ۲۰ تا کارتن جمع کردم دست تنهام بدون کمک خیلی خسته ام 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهری کسی نداری بیاد پیشت کمکت کنه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

سلام خسته نباشی عزیزم  کم کم جمع کن عجله نکن

سلام ممنونم انگار سنم رفته بالا انرژی سابق رو ندارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کم کم جمع کن یهویی خسته میشی

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

کمکی بگیر خب خودشون جمع میکنن میبرن میچینن

اولش گفتم بگیرم اما نمیدونم چرا گفتم خودم انجام میدم بعد آخه هزینه شون هم خیلی بالاست پارسال حدود ۴۰ تا ۵۰ قیمت دادن🤦‍♀️

خواهری کسی نداری بیاد پیشت کمکت کنه

نه ندارم متاسفانه تک و تنهام

اولش گفتم بگیرم اما نمیدونم چرا گفتم خودم انجام میدم بعد آخه هزینه شون هم خیلی بالاست پارسال حدود ۴۰ ...

چهل تا پنجاه ک خوبههههه من فک کردم ۳۰۰ ۴۰۰ بگیرن

امروزو زندگی کن😜
کم کم جمع کن یهویی خسته میشی

همین کارو میکنم ولی الان سه روزه هیچ کاری نکردم 🤦‍♀️

نه ندارم متاسفانه تک و تنهام

ای بابا بگو من بیام کمکت خخخ