2777
2789
آره واقعا از دفع چشم زخم و برکت و زیاد شدن روزی خیلی برای محافظت هم برای بچم خیلی خیلی 

سلام من الان دو هفته است خریدم چیز خاصی ندیدم شما چ مدت بعد تاثیرش رو دیدی؟

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا از دفع چشم زخم و برکت و زیاد شدن روزی خیلی برای محافظت هم برای بچم خیلی خیلی 

من خودمم تازه وارد موقعیت شغلیم شدم! 

و اینکه رو جاده هواسم نبود یه ماشین با سرعت بوق زد بم 

من کنار نرفتم از جاده 

ولی اون با فاصله کمی از جفتم رد شد!!

سلام من الان دو هفته است خریدم چیز خاصی ندیدم شما چ مدت بعد تاثیرش رو دیدی؟

به مرور میفهمی عزیزم من ۵ ساله دارم

البته اینکه حرزش هم اصل باشه بی تاثیر نیس 

باید حرز کبیر درست نوشته بشه روی پوست آهو بعد داخل قاب نقره بره بعد روی نقره یک دعای مخصوصی حکاکی بشه بعد هم به بازوی راست بسته بشه.نمازش هم خونده بشه

به مرور میفهمی عزیزم من ۵ ساله دارم البته اینکه حرزش هم اصل باشه بی تاثیر نیس  باید حرز کبیر ...

عزیزم همه این چیزایی ک گفتیو داره فقط من انداختمش گردنم.یعنی باید حتما بازوی راست باشه؟

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
عزیزم همه این چیزایی ک گفتیو داره فقط من انداختمش گردنم.یعنی باید حتما بازوی راست باشه؟

حالا اونش فکر نمی‌کنم خیلی روی اثرش تاثیر بذاره چون خودمم به لباسم میزنم ولی اگه شرایطی که گفتمو داره به مرور اثراتش رو نشون میده بهت 

حالا اونش فکر نمی‌کنم خیلی روی اثرش تاثیر بذاره چون خودمم به لباسم میزنم ولی اگه شرایطی که گفتمو دار ...

ان شالله.ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

شما از کجا خریدید؟ من نمیتونم جای معتبر پیدا کنم چند ماهه دنبالشم

بالاتر گفتم موسسه صافات شمارشون رو هم گذاشتم من پیام دادم بهشون و سفارش دادم ولی فکنم میشه از طریق سایتشون هم سفارش بدین فروشگاهشون مشهد هست

۰۹۳۵۲۲۲۵۱۰۰