2789
عنوان

شوهر پلید

424 بازدید | 18 پست

رفتیم چشم پزشکی برای گواهی رانندگی.

سالن انتظار داشت و یه اتاق منشی.

سالن انتظار کولر نداشت  گرم بود

ولی اتاق منشی کولر داشت درش باز بود

ما تو سالن انتظار بودیم از گرما مردیم.

شوهرم هی دخترا رو دید می‌زد میگفتم چیه

گفت هیچی نشستن گرمشونه.

گفتم منم میدونم‌نشستن گرمشونه.چرا دید میزنی 

بعد ناراحت شدم. بهم گفت  توام خیس شدیا.برو بیرون اگه گرمته.

گفتم بیرون هم همینه

میگه خب تو برباد میزنه. بهش پیام دادم گفتم‌میرم تو لاستو بزن.

نرفتم بیرون، داشتم میرفتم یعنی ها.

ولی برگشتم پشت یه خانمه وایستادم .شوهرم منو ندید. دیدم‌ روبروش یه پسری ایستاده باهاش صحبت میکنه.

از یطرفی هم مشغول صحبت با دختره هستش میگه میخنده.

یواش رفتم سمتش گفتم اوهوم.

گفت تو اینجایی؟ بیرون خنکه؟ گفتم فرق نداره.

توچخبر.

هیچی رفت روبرو همون دختره ایستاد.گفتم بیا اینور  پیش من بایست نایستاد.

دختره هم  قشنگ رفت روبروش چشم تو چشم شدن انگار دوتا عاشق همو دیدن.

منم هی دختره رو نگاه میکردم حیا نمیکردن

دیدم نوبتش شد رفت داخل ،من خواستم برم گفت تو نیا.پشت سرش دختره نگاهش میکرد همینجور.

منم رفتم پایین تا بیشتر از این بالا نیارم.

داشتم‌میرفتم یهو دیدم تموم شد.یک دقیقه هم نشد .یچیزی بهم گفتن بلند بلند.

گفتم چی گفتین؟

گفتم خیلی هیزی. 

اون از خانوادت 

اینم از خودت همه پسرا شبیه همین همه مردا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا همونجا انگشت نکردی تو چشای همسرت یدونه میخوابوندی تو گوشش چقد بی حیا شدن مردم😡

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من آخرش رو متوجه نشدم ولی عزیزم تو که نمی تونی همه جا باهاش باشی پس رک بگو بار دیگه با دخترا بگی بخندی منم با پسرا بگو بخند می کنم اگر ایراد نداره گریه نکن عصبی هم نشو بالاخره اون نفهم باید بفهمه کار کثیفی داره می کنه و اضافه کنم خاک بر سر هر چی مرد کثیف و چشم چرون

🖤✌️

یه عده عادت دارن جمع ببندند همه رو . حالا اگه برعکس بود ، میشد برعکس دختر ها رو جمع بست که همه دختر ها و خانومها هیزن و ... این چه ادبیاتیه؟ خوب بگو شوهر من هیزه . اینجا خانم ها هم باید اعتراض کنند چون یه جوری به شوهر و پدر و برادر هاشون هم انگ هیزی می زنه

.به نظر من مرد مریض درست بشو نیست اسی چه تذکر بدی چه ندی اون چشماش لق شده باید بچرخه این وسط فقط تویی که عذاب میبینی پس بیخیالش شو ....آها یه چیز دیگه مرد پاک و درستم داریم فقط تعدادشون کمه💔

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
والا من که پسرم بخدا قسم. از خیانت‌ شرمم میشه. چرا جمع میبندین.  الهی هم مشکلتون هم حل بشه  ...

مبارکه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

تو که نمیتونی همه جا باشی و کنترلش کنی یا خودتو بزن ب در بی‌خیالی و زندگیتو کن یا جدا شو

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

😂😂😂😂 مرداد گناه دارن 

تو ک بدتری تو نی نی سایت لاس میزنی 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️