elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7761 عنوان نگهداری عروس هلندی خیلی سخته؟ 150 بازدید | 12 پست شوهرم گیر سه پیچ داده که یه جفت عروس هلندی بخریمنگهداریش سخته؟و اینکه یه بچه ی ۴ ساله هم دارم و چرخ صنعتی هم دارم صدای چرخ اذیتش نکنه؟ خدایا شکرت 1402/05/29 | 10:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 خیلی دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
سونياشونم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1328 جفتم باشه که بدتر حرفم نمیزنن دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤
ell25 عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1094 هفته ای یبارم جاشونو باید تمیز کنی بو هم نمیدنیه کاسه ابم بزاری حموم کنن
لی_لا_مامان_آینده عضویت: 1391/06/05 تعداد پست: 13713 نه من دو تا داشتم با دو تا مرغ عشق مرغا تو قفسن عروس ها تو خانه میچرخن فقط باید تند تند جاشونو تمیز کنی مریض نشن گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7761 هفته ای یبارم جاشونو باید تمیز کنی بو هم نمیدن یه کاسه ابم بزاری حموم کنن 🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕 خدایا شکرت
آیندهخوب عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 2250 اصلا پرنده نبری خونهشدیداً ایجاد حساسیت میکنهمخصوصاً برای بچت ،حتی باعث آسم هم میشهلا به لای پر پرنده موجودات ریز و حساسیت زا وجود دارنسری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند لطفاً قبل از گرفتن هر نوع حیوان خانگی ،درست و حسابی تحقیق کنید
elsa_zahra مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 7761 اصلا پرنده نبری خونه شدیداً ایجاد حساسیت میکنه مخصوصاً برای بچت ،حتی باعث آسم هم میشه لا به لای ... من اصلا راصی نیستم تو اطرافیانمون زیاد هستشوهرم و دخترم دکس دارن من نگهداری حیولنات یا پرنده هارو اصلا دوست ندارم اذیت میشن خدایا شکرت
melikam77 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2837 دستی باشن سخت میشه اما لذت بخشه🥰من دارم خیلی توله سسسسگه🥲😍همش بیرونه فقط موقع خواب میره قفسش
آیندهخوب عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 2250 به شوهرت بگو کتاب بخونهمطالعه جزو لاینفک مهم زندگیه به جای پرنده بازی نمیدونم ما کی میخوایم خوندن کتاب رو یاد بگیریمببخشید دخالت کردم و اگر بد حرف زدم
مازنیریکااا عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 511 به نظرم یدونه جوجش رو بخرید نگه داری کنید.من جفت داشتم جوجه میدادن خیلی دردسرش زیاده اگه تو خونه بخوای نگه داری. http://goftino.com/c/JFQXIl
melikam77 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2837 من اصلا راصی نیستم تو اطرافیانمون زیاد هست شوهرم و دخترم دکس دارن من نگهداری حیولنات یا پرنده هارو ... مامان منم اوایل اصلا دوست نداشت به زور داداشم خریدن کلی غر زد بعد یه مدت میخواستیم بریم مسافرت ، داداشم برد داد به دوستش چند روز نگهش داره مامانم شروع کرد به گریه که دلم براش تنگ شده😅😂هیچی دیگه با خودمون بردیمش مسافرت