2777
2789
عنوان

هر شغلی داره

62 بازدید | 8 پست

قشنگ هر شغلی داره از شرم دادن به مردم پول در میاره.

میری موهاتو کوتاه کنی، زنیکه  میگه وای موهات چه فره، کراتین نمیکنی؟ سفید شده ها شوهرت چیزی نمیگه؟ میگی شوهر ندارم میگه حتما چون موهات سفید شده خوششون نمیاد.

میری باشگاه میگن وای چاقی(خوب زنیکه بیمار من‌ اومدم اینجا لاغر ‏بشم.)

میری دکتر بوتاکس بزنی، دکتر پنجاه تا عیب دیگه هم روت میذاره، قشنگ اینسکیور که شدی، بعد میگه بیا خودم برات درستش میکنم.

میری لباس زیر بخری، تور و سات میکنه تو پاچت میگه دلبر و لوند باش(سر قبرم میخوام دربیارم لباسامو؟؟؟؟)

میری انگلیسی بخونی(همکارای گمجم) میگن وای الان خیلی ‏دیره تا حالا کجا بودی(میمون شاید داشتم کار میکردم، بچه داری میکردم، درس میخوندم و...)

همه خودشونو مکلف میدونن برات گوه بخورن

‏مدرسین کنکور و مشاور ها رو که نگم دیگه.

هی میگن میخوای حمال شی؟ میخوای زن خونه دار بشی؟ د آخه زن خونه دار اگه نباشه آدمای تک بعدیِ به درد نخور از گشنگی میمیرن.

همه دارن با روان‌ ما بازی میکنن

✍️بارونس موری

💬بدترینش به نظرم اینه که یکی نوشته بود رفتم دکتر زنان، اومد معاینه کنه یهو گفت وای چقدر زشت و گشاد شده بیا برات واژینوپلاستی کنم.

حالا بنده خدا تا اون لحظه نه با شکلش نه با عملکردش مشکلی نداشت و فقط برای سلامتیش اومده بود دکتر.

دکتر که بزنه تو بیزینس دیگه فاجعه‌س

💬میری دندون پزشکی میگه چرا دندونت خرابه:)))

خب سالم بود که نمیومدم پیشت

+دختر داروخونه ای ها هم دقیقا همینن. "عزیزم شما موهات کمه این شامپورو ببر. عزیزم شما پوستت انقدر جوش داره این کرمو ببر. عزیزم شما انقدر پوستت خشکه این فیس واش عالیه

💬بد ترینش همون آرایشگره

زنیکه برگشته میگه چرا نمیای ابرو هاتو بکشی بالا افتاده شده

پفیوز تو ۲۴ سالگی چجوری افتاده شده چرا زر میزنی؟

➕کلا میخوان تلاش کنن اعتماد به نفس همه رو له کنن به نفع خودشون‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان