2777
2789
ن بابا فکر نکنم اگه کورتاژ بخواد که بیهوش میکنم.اگر هم نخواد که مثل پریودها اما دردناک تر

با قرص چطوریه؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
همون سینه دردمنوترسونده

من دارمش همیشه قبل پریودی.ولی نهایت یه هفته یا۴,۵روز قبلش

الان یک هفتس درد دارم تا۷ام میشه دو هفته

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا فکر نکنم اگه کورتاژ بخواد که بیهوش میکنم.اگر هم نخواد که مثل پریودها اما دردناک تر

یاخدا چ سخت🥴 دکترا انجام میدن مگه؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
قرص مث پریود شروع می‌کنی ب خون ریزی دفع میشه

اخه میگن افت فشار و اسهال استفراغ و...

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نه بابا 4هفته که درد نداره

اخه سر بارداری دخترم اینجوری بودم قشنگ علایم پریودی بود ولی خیلی زودتر شروع شد🥴

من دارمش همیشه قبل پریودی.ولی نهایت یه هفته یا۴,۵روز قبلش الان یک هفتس درد دارم تا۷ام میشه دو هفته

منم فقط درحد تیر کشیدن بوده اونم دوسه هفته قبل ترش الا دست میزنم دردمی کنه ،ایشالله که جفتمون نباشیم

منم فقط درحد تیر کشیدن بوده اونم دوسه هفته قبل ترش الا دست میزنم دردمی کنه ،ایشالله که جفتمون نباشیم

اره ان شاالله ک نباشیم.خدا بده ب اونا ک بچه میخوان 🥲

بی بی چک روزموعد نشون میده

اره میدونم ان شاالله ک زودتر ازموعد قراره پریود شم🤣

اره میدونم ان شاالله ک زودتر ازموعد قراره پریود شم🤣

من اون ماه که اقدام بودم ازمایش دادم بتام 3بود این ماه اقدام نکردم ولی ترشحات تخمک گذاریم 23سیکلم تازه شروع شد خیلی عجیب غریب بود چون من همیشه نهایتش 16سیکلم تخمک گذاریمه 

من اون ماه که اقدام بودم ازمایش دادم بتام 3بود این ماه اقدام نکردم ولی ترشحات تخمک گذاریم 23سیکلم تا ...

اره برا منم پریودام تنظیم نیس