2777
2789
راهکار فهمیدی به منم بگید ،جرات خرید بی بی چک ندارم

من امروز صبح زدم، امروز موعد پریودمه منفی شد ولی میترسم زود بوده باشه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث مردن ولی نمی میری متاسفانه😂😂😂😂

یا ابالفض😐

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اگه بچه میخوای پس چرا میخوای پریود بشی؟بی بی بزن اگه منفی بود برو داروخانه آمپول بگیر عزیزم

من این ماه اقدام نیستم باردارنیستم میدونم ولی نمیدونم چرا پریود نمیشم

استارتر شما هم لکه بینی داری؟ من امروز موعد پریودمه ولی ۲روزه لکه بینی دارم فقط

اگه باردار نیستی دمنوش اویشن بخور 

زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

کسی که طبیعی زایمان کرده همه دردهای دنیا واسش میخرم دیگه.من نمیترسم

من امروز بی بی زدم منفی شد، روش نوشته ۷روز بعد از نزدیکی و ۵روز بعد از تاخیر پریود جوابش درسته، حالا من امروز موعدم بود و زدم،میترسم زود بوده باشه

ی هفته.حالا باردار هم باشم آخر دنیا که نیست سقطش میکنم

منم دو هفتس سینه درد دارم.میترسم حامله باشم قراره ۷ام پریود شم خیلی درد دارم .سقط مث زایمانه دردش ینی؟

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم دو هفتس سینه درد دارم.میترسم حامله باشم قراره ۷ام پریود شم خیلی درد دارم .سقط مث زایمانه دردش ین ...

ن بابا فکر نکنم اگه کورتاژ بخواد که بیهوش میکنم.اگر هم نخواد که مثل پریودها اما دردناک تر