2777
2789
عنوان

قندخون

111 بازدید | 18 پست

دوستان من باردار نیستم ماه پیش توی چکاپ فهمیدم قند ناشتام شده ۱۱۲، یک ماه رعایت غذایی کردم پیاده روی کردم دیروز ازمایش دادم شده ۹۳ و نرمال قند سه ماهمم زده بود نرمال،یعنی الان دیگه لازم نیست نگرانش باشم؟ دیگه نرمال شد برای همیشه؟ تجربه ایی دارین؟گرچه رعایت غذایی و ورزش که لازمه برای همه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همیشه که نمیشه عزیزم اگه تغذیه رو رعایت نکنی دوباره بالا میره   ۱۱۲ هم لب مرز بودی  احتمالا شب قبل از آزمایش چیزایی میل کردی که قندت رو بالا برده 

بزنی اینترنت همه چیز در مورد خوردن و نخوردن میاد 

وسواس بخاطرش خرج نده بدتر مریض میشی

بایدرعایت کنی  مادر منم مثل شمابود الان بارعایت کردن رو نود هست همیشه هم بایدانجام بده زیاده ر ...

عزیزم مادرتون فقط یک بار ازمایش داده بودن که نشون داد قندشون بالاست؟ یا چندبار تکرارش کردن که اثبات بشه؟

برای همیشه که نمیشه عزیزم اگه تغذیه رو رعایت نکنی دوباره بالا میره   ۱۱۲ هم لب مرز بودی  ا ...

اره عزیزم روز قبل ازمایش من یکم بی حال بودم دکتر برام سِرُم و امپول نوروبین نوشت زدم صبحشم ۶ ۷ ساعت بیشتر ناشتا نبودم دیروز ۱۲ ساعت بودم گفتن عالیه برای ازمایش بنظرتون میتونه مرتبط باشه؟

عزیزم مادرتون فقط یک بار ازمایش داده بودن که نشون داد قندشون بالاست؟ یا چندبار تکرارش کردن که اثبات ...

مال چندسال پیشه ولی ازرفتاراش فهمید دستشویی تندتنذرفتن و همیشه گرسنه بودن ایناغلایمش بود رفت ازمایش داد رو مرز بود مثل عدد شما.بعدم دکترمتفورمین براش داد گفت رعایت نکنی بالامیره و بایدقرص قندبخوره.دیگه خیلی ترسیدرعایت کرد و الان همیشه رو نود تاصدهست. شما بادکترحتمامشورت کن 

منم همسرم ماه پیش چکاب داد قندش۱۱۲بود مردم از نگرانی یک ماه تو مصرف شیرینی جات رعایت کرده امروز هم رفته دوباره آز بده خیلی تو فکرشم..... شما اضافه وزن داری؟ چه چیزایی رو از برنامه غذاییت حذف کردی؟ 

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
رعایت غذاییشون چجوریه عزیزم؟

شیرینی رو خیلی کم کرده. چاییو قند نمیخوره.میوه هم خیلی کم مخصوصا اونا که شیرینه.مثلا حواسشهست اگه توی روز یکم شیرینی مصرف کرده باشه دیگه چیزشیرین نمیخوره. نون و برنج هم خیلی کم.متفورمین رو وسط غذاش میخوره میگه جلوی اشتهام رومیگیره و غذاکمترمیخورم