2777
2789
عنوان

انگل گرفتم کمک

21924 بازدید | 30 پست

سلام بچها

سه تا سوال دارم

۱. از زمان ورود تخم انگل به بدن انسان تا تبدیل به کرم بالغ چقدر زمان میبره؟ 

۲. ماه قبل داشتم انگور می‌خوردم بیشترش رو خوردم ته انگور بود دیدم یه کرم اومد بیرون ، بنظرتون ممکنه همین کرم باعث شده باشه انگل گرفته باشم؟ 

۳. دو هفته قبل رفتم خونه یکی از فامیلا ، پسر معلول ۳۲ ساله داره، بنده خدا کامل زمین گیره ، آب ریزش دهان داره رو فرشا میریزه. دایم پوشکش میکنن و مدفوع و ادرار که میکنه چون مادرش نمیتونه بلندش کنه ، هر جایی از خونه باشه پوشکش رو درمیاره و تمیزش میکنه ، ممکنه چون رفتم اونجا و میوه و غذا خوردم اونجا، مبتلا شدم به انگل . 

روم نمیشه برم دکتر، همشون اشنان ، شهرمون کوچیکه، خودمم کرم تو مدفوعم دیدم، این کرما مال دوران بچگیه قبل از مدرسه، الان ۳۵ سالمه ، نمیدونم داروخانه بدون نسخه قرص یا شربت ضد انگل میده یا نه؟ فروش آزاد دارن ایا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فکر کنم بدن بدون نسخه،ولی الان نه بهار میگن باید اون دارو رو خورد.نمیدونم چرا

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

بیخیال خودتو ناراحت نکن ک از کجا گرفتی 

3روز روزی یه استکان سرکه طبیعی بخور  نابود میشن 

حتی همون بار اولم  نابودن 

اگه بر فرض محال  نابود نشدن  از پایین تزریق کن  و تماااام

بیخیال خودتو ناراحت نکن ک از کجا گرفتی  3روز روزی یه استکان سرکه طبیعی بخور  نابود میشن&n ...

سرکه طبیعی؟ کجا تهیه کنم؟ 

دیروز یه ذره کمتر از یه قاشق سرکه سفید خوردم نزدیک بود خفه شم، خلق و معدم هنوزم درد میکنه، خیلی تند و تیزه . با سرکه طبیعی فرق داره؟

الان از کجا متوجه شدی انگل گرفتی؟؟ فکر کنم یکی از بهترین درمان های انگل سیر خام هست ک بخوری کرما ناب ...

تو مدفوعم دیدم حرکت میکرد. بدبختی این از کجا اومد؟ خیلی وحشتناکه میترسم بیشتر و بیشتر شن

سرکه طبیعی؟ کجا تهیه کنم؟  دیروز یه ذره کمتر از یه قاشق سرکه سفید خوردم نزدیک بود خفه شم، خلق ...

آره سرکه سفید اصلا نخور 

طبیعی از عطاری یا عرقیجات بگیر 

اگه حساسی و نتونستی بخوری  با شیلنگ سرم  از مقعد تزریق کن  ببخشید البته  اما با یبار رااااحت میشی 

قرص انگل داروخانه داره، دو شب پشت هم شبی یکی میخوری، فک کنم15روزبعدم دو شب پشت هم شبی یکی

دقیقشو از داروخانه بپرس

پسر من چند وقت پیش داشت، دکتر گفت کل خانواده باید بخورین، مام خوردیم، چیز خاصی نیست

قرص انگل داروخانه داره، دو شب پشت هم شبی یکی میخوری، فک کنم15روزبعدم دو شب پشت هم شبی یکی دقیقشو از ...

آزاد از داروخانه گرفتی یا اول رفتی پهلو پزشک و با نسخه پزشک ، داروخانه بهت دارو داد؟