2821
2789

والا هرسال عسل معمولی میگرفتیم ، امسال عسل اصل گرفتیم دخترم که شدید آلرژی داد بهش ، خودمم اصلأ نمیتونم بخورم خیلی سرگیجه میگیرم و به شدت فشارم می افته ، نمیدونم بقیه چطوری مصرف میکنند مشکلی براشون پیش نمیاد؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
والا هرسال عسل معمولی میگرفتیم ، امسال عسل اصل گرفتیم دخترم که شدید آلرژی داد بهش ، خودمم اصلأ نمیتو ...

خخخ جالبه چ عسله سوزانی بوده 🤣شاید زنبوراش دوپینگ کردن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اصل نخوردم تقلبیا هم مثه مومکن لامصبا

فکر کردم شما تجربش رو دارین ، ولی واقعأ خیلی افت فشار میاره ، من کم خونی دارم اینم فشارم رو میبره پایین مثل جنازه می افتم تو تخت ، مثلأ همسرم گرفته بود تقویت کنه بدتر کرد

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
فکر کردم شما تجربش رو دارین ، ولی واقعأ خیلی افت فشار میاره ، من کم خونی دارم اینم فشارم رو میبره پا ...

بعید میدونم عسل طبیعی این باشع از ی حا دیگم بگیر ببین . باید بهت انرژی بده مگه ماهی میخوری ک بفتی بیحال عسله عا خرسو‌مست میکنه 

برا کمخونی منم شدیده فقط قرص جواب میده غذا بیفایدس برامن با قرص رف بالا هموگ...

والا هرسال عسل معمولی میگرفتیم ، امسال عسل اصل گرفتیم دخترم که شدید آلرژی داد بهش ، خودمم اصلأ نمیتو ...

سلام عزیزم

شما باید به طبع عسل هم دقت کنی. عسل لاویچ اصل رو از این سایت بخر. مشکلاتی که گفتی رو میتونی با مصرف یه عسل دیگه با طبع متفاوت دیگه نداشته باشی.

داخل توضیحات هر محصول دقیق نوشته شده که چه طبعی داره تا در مصرفش مشکلی پیش نیاد.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز