2821
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15834 بازدید | 658 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آرزومه برگردم به روزای فتیله جمعه تعطیله  🥺💔💔😭

منم🥺صبای زمستونی زیر پتو بیدار میشدم ساعت نه صب 

جمعه ها خیلی خوش میگذشت بعدم تاااا شب کارتون پخش میکرد شبکه دو 

دلم خیلی تنگ شده واسه روزایه رفته

یاد شبای تابستون جلوی باد خنک کولر میفتم  بی دغدغه تا خوده صب رمان می‌خوندم و داستاناشو زندگی ...

یادته ظهرای تابستون جلو تلویزیون و برنامه کودک 

پیک نوروزی لعنتی تو عیدها 

غروب سیزده به در 

اواخر اسفند که نمی رفتیم مدرسه 

ماهی گلی ( ماهی قرمز) 

نیمکت ها رو نصف میکردیم 

قمقمه های باربی 

جامدادی چند طبقه 

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

شب های تابستون میرفتیم شهربازی  تو کوچه تا خود شب بازی میکردیم  کراش های مزخرف‌ دوران بچ ...

😂😂😂ای خدااا 

من اونموقع ها رو خیلی خوب یادمه دختر خالم دهه هفتادی بود و اوج درخشش دهه هفتادیآ بود😑🤣 

دوست پسراش همه موها فشن خودش دوکیلو کلیپس میزد سیبیلاشو دكلره میكرد گوشی تاشو میگرفت دستش 

ماهم فکر میکردیم دیگه خفن تر از این نیست میفتادیم دنبالش با اونیکی دختر خاله هام 

بچه ها شما گروهی چیزی ندارین مختص 80 تا 82 ایا؟ مثلا روزانه حرف بزنیم؟ از کارایی که میکنیم عکس بدیم؟ حالا چه خونه باشه چه درس چه دانشگا اینا. من هیچ دوستی ندارم واقعا دلم دوست میخاد😅

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
منم🥺صبای زمستونی زیر پتو بیدار میشدم ساعت نه صب  جمعه ها خیلی خوش میگذشت بعدم تاااا شب کارتون ...

احساس بزرگ شدن ناخواسته دارم 

تو چی؟ 

یادته لی لی کشیدنامون با گچ و زغال؟ 

من بار اول که دیدم هیچی نفهمیدم هفت سالم بود وقتی رفتم راهنمایی دوباره دیدمش افسردگی گرفتم اصن &nbs ...

خوب شد ندیدمش پس 🥺

یادته ظهرای تابستون جلو تلویزیون و برنامه کودک  پیک نوروزی لعنتی تو عیدها  غروب سیزده به ...

هنوووز بوی کتاب و دفترای نورو یادمه اون موقع ها حتی بوی کتابام یه جوره دیگه بود 

دلم حتی واسه مشق نوشتنامم تنگ شده🥺