2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست
باور میکنی اون هم رو شوعرم 😂 اره منم تو بچگی😐😂هرکی خوشگل بود نم چرا 🤦🏻‍♀️😂 خب

الهیییییی😂🥺

آقا ببخشید من رفتم چون یکم حالم اوکی نبود .

ببخشییییییید 

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🥲♥️زود گذشتاا 

خیلی زود😂

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
شکر خدا😍❤️ خوشحال شدم انشاالله نتیجه دلخواهت و میگیری عزیزم..

تا یه قدمی نتیجه دلخواهم رفتم نرسیدم بهش....

فرهنگیان مجاز شدم... اونم چی زبانی که خیلی فرهنگیان سخت میگیرن و خیلیا مجاز نمیشن اصلا

خانواده گفتن فقططط داخل مازندران نهایت گرگان 

داخل کل مازندران فرهنگیان زبان فقط ۳ تا میخواستن اونم هر سه تا آقا.... خانوم نمیخواستن 

دولتی ام یدونه بابلسر دارع که دوسال فقط خوابگاه میدن دوباره خانواده گفتن ۲ سال موندی.... دوسال دیگه چی؟؟

اینم گفتن بی خیال..... اصلا میفرستیمت آزاد داخل شهر هرچی میخوای بخون🥲 حداقل رفت و آمد میکنی خیالمون هم جمعه 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
تا یه قدمی نتیجه دلخواهم رفتم نرسیدم بهش.... فرهنگیان مجاز شدم... اونم چی زبانی که خیلی فرهنگیان سخ ...

ای بابا🥲💔🫂 فرهنگیان جاهای دیگه رو میشد مگه بزنی؟ چون دو سه سال پیش زمان ما فقط بومی برمیداشتن، یا منظورت محل خدمت و ایناس که برا بعضی کدها جای دیگه بود محل خدمتشون

اشکال نداره عزیزم دانشگاهش مهم نیس رشته خوبی برو انشاالله موفق باشی عزیزدلم

#جانفدای_ایران🇮🇷💚

ای بابا🥲💔🫂 فرهنگیان جاهای دیگه رو میشد مگه بزنی؟ چون دو سه سال پیش زمان ما فقط بومی برمیداشتن، یا ...

نهه...امسالم بومی برداشتن.... با اینکه تربیت دبیر شهید رجایی تهران  هم مجاز شدم اما گفتن فقط  بومی که مازندران فقط ۳ تا آقا میخواست

برام مهم نیست.... خود آقاعه هم میگفت مدرک دانشگاه ها که فرقی نداره.... به خانوادم توصیه کرد که اگه تاکید دارین که حتما نزدیک باشه پیام نور که خودخوان هست و کلاساش همه برا رفع اشکال هست... بدرد یه تازه وارد نمیخوره 

یا غیر انتفاعی بره یا آزاد.... پیام نور از خونمون دوره

غیر انتفاعی یکی هست ساری اونم دوره..... پدر و مادرم از خدا خواسته گفتن مهم نیست بابا... میفرستیمت آزاد .... مدرکش فرقی نداره برو آزاد حداقل داخل شهر هست خیالمون از رفت و آمد جمعه.... دلواپس هم نمیشیم یه وقت مریض اینا بشی

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
نهه...امسالم بومی برداشتن.... با اینکه تربیت دبیر شهید رجایی تهران  هم مجاز شدم اما گفتن فقط &n ...

آهاااان، فدای سرت... راس میگن عزیزم دور بودن سختیای خودشو داره... انشالله هر جا میری موفق باشی 🌷❤️🫂

#جانفدای_ایران🇮🇷💚