2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی اشکمو دراوردی بهت تبریک میگم 

راضی به اینکار نبودم🥺

خودم از دیشب که تاپیکو زدم افسردگیم بدتر شده 

ببخشید💔

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

متاهل شدن بزرگترین اشتباه من تو سن ۱۹ سالگی بود 

من پشیمون نیستم 🤔🤣 فقط از ۲۰ سالگیم میترسم فکر میکنم دیگ خیلی بزرگ میشمممم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
چرا اینقد هممون شبیه همیم و از ۲۰ سالگی میترسیم🥲🥲

نمیدونمممممممممممممممم

نمیخوام تولدم شه 🥺🥺و بیست سالگیم کامل شه

آخرین سالی تولدمو دوست داشتم ۱۷ سالگی بود 

بعد اون سال هر سال شب تولدم تا صبح اشک میریزم

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

راضی به اینکار نبودم🥺 خودم از دیشب که تاپیکو زدم افسردگیم بدتر شده  ببخشید💔

دورت بگردم 

غصه نخور

بالاخره روزای خوبم میان

فقط امیدوارم تا جوونیم به آمال و آرزوهایی که شوقشو داریم برسیم 

دنیا گذرد، محنت دنیا گذرد
قربونت برم

😘❤️

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نمیدونمممممممممممممممم نمیخوام تولدم شه 🥺🥺و بیست سالگیم کامل شه آخرین سالی تولدمو دوست داشتم ۱۷ ...

آی خدا🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
2827
2791
2779
2792