2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۸۲ ام

متاهل هم هستم

خیلی دلم واسه بچگیام تنگ‌شده

روزای که بی دغدغه بودم تنها دغدغم بازی کردن تو کوچه بود

واسه اون سادگیای زندگی

راستی از وقتی کرونا اومد و از ۹۸ به بعد دیگه هیچی خوش نگذشت بهمون!!!

حداقل  دلم واسه دبیرستان تنگ شده که فقط یسالش حضوری بود بقیش همه مجازی

چه خاطره ها که قرار بود ساخته شه و بخاطر این کرونای نحس نشد

انگار همین دیروز رفتم جشن اول ابتدایی بهمون مسواک جایزه دادن

اما الان ۲۰ سالمه🥺🥺🥺

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

سن ادم چه راحت میره بالا من یادمه دبیرستان بودم و از طرف مدرسه رفتیم شیراز و آرامگاه سعدی و کوچه باغ چمران و خب خیلی خوش گذشت الان هم حدود 20 سال گذشته ازش منم باورم نمیشه انقدر که عمر الکی زود گذشت  

منم یه ۶۸ هستم هنوزم باورم نمیشه 34 سالمه خودمو بیست ساله می‌دونم. عمر چه زود میگذره. بچه بودم آرزوم بود بزرگ شم انگاری بزرگسالی برام ریخته بودن

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینه که به بچه های متولد 1400 به اینور دهه چندی میگن؟    

مگه ۱۲۰۰ نداشتیم مردن ۱۳۰۰ ها اومدن ما میمیرم بعدی ها میان اوناهم دهه اولی دهه بیستی و سی و چهل و ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ خواهند داشت🙂

2827
2791
2779
2792