2821
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥺وای

منم از شما ۲۰ سال زودتر دنیا اومدم،الان تاپیکت رو دیدم .

سرعتی که ازش حرف میزنی بچگی گذشت از این به بعد تندتر میشه من نفهمیدم ۳۰ تا ۴۰ چطور رفت پس روزهایتان رو با خوشحالی بگذرونید چون یه روز غصه همین سنی که توش هستی رو می خوری،تا میتونید دیر ازدواج کنید تا حالا دختر پسری ندیدم راضی باشه از ته قلبش از ازدواج زود ❤

من دخترم سون ابتدایی پارسال معلم وحشی داشت گفتم اگه هل داد داد زد بگو بیام مدرسه برای مادرا خیلی سخت ...

اره اتفاقا مادر منم خیلی حسااااسه. نمیدونم چرا نگفتم فک کنم بیشتر بخاطر این بود نخاستم بگم کتک خوردم فک کردم غرورم لکه دار میشه☹️ولی باید میگفتم. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

شاید یه اتفاقی تووی کهکشانها افتاده که زمان انگار زودتر میگذره. سالها زودتر تمام میشن. هممون ب طرز باور نکردنی سُر خوردیم و افتادیم تووی یه سراشیبی بدون اینکه از مسیر لذت ببریم . برگشتیم عقب دیدیم ای وای روزهایی که گذشت و ما امیدوار بودیم یه روز خوب میرسه؛ اسمش جوونی بود( البته من دهه شصتیم)

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خیلی زود بزرگ شدم.

چشم باز کردم منه ۸۲ شدم بیست ساله

قبلا آرزو داشتم بزرگ شم،عاقل شم مثل دختراییا ۲۰ ۱۹ساله.

الان میفهمم تو بزرگ شدن هیچی نبود.کاش همون نوزادی بودم ک تو بغل بابام بودم.

ک پدرانه میخندونم و باهام بازی میکرد

شاید یه اتفاقی تووی کهکشانها افتاده که زمان انگار زودتر میگذره. سالها زودتر تمام میشن. هممون ب طرز ب ...

دقیقا

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

2828
2791
2779
2792