2821
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما رو نمیدونم  ولی علاقه ای به بزرگ شدن ندارم ... تلخه :(

اوهوم

گاهی اوقات میگم بیشتر از این رو نمیخوام خدا کاش تمومش کنی  همین که به آینده فکر میکنم نمیتونم درکش کنم برام زیادی جدیه... 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
اوهوم گاهی اوقات میگم بیشتر از این رو نمیخوام خدا کاش تمومش کنی  همین که به آینده فکر میکنم نم ...

بچم :((( 

https://t.me/+LfCyVWRQbVExYzhk

لینک تلگرام مون 

برای هشتادیا:)

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

من دهه هشتاد نیستم 

دوسم ندارم باشم 

خیلی ها به شماها میگن دهه هشتادیای خطرناک گودزیلا 

خیلی ها میگن دنیا به کام شما هشتادیاست 

خیلی ها حسادت دوره های شمارو میکنن

خیلی هاهم از شماها میترسن 

اما من میدونم شماها سخت ترین دوران رو گذروندین  خیلی ها قدر شماهارو نمیدونن خیلی از خانوادها کمتر به شماها بها میدن اما ما همیشه دوستتون داریم شاید درکتون نکنیم سختی ها وشکلاتتون رو اما حداقل اینه که به وجودتون افتخار می‌کنیم ❤️❤️❤️❤️

وقتی به این فک میکنم تقریبا ۷ سال دیکه ۳۰ سالم میشه برگام میریزه انگار همین یه هفته پیش بود منتظر بودم ۱۸ سالم شه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...