2777
2789
عنوان

فکر و خیال نمیزاره بخوابم

475 بازدید | 24 پست

میاین درد و دل ؟

هفته ۱۴ بارداریم هست ...

یه عالمه فکر و خیال مییاد سراغم 

من و همسرم تنها نفری هستیم که هم سمت من و هم سمت همسرم دوتا دختر داره 

با جاریم تو یه آپارتمانیم صدای پسراش که مییاد همش یه جوری میشم قبلا هم وقتی می‌شنیدم دلم ضعف می کرد تو دلم میگفتم خدایا یکی سالم و صالحشو به منم بده اونم نداد ....

اسمش حسودی هست یا چی ولی خیلی دلم گرفته 

نیش و کنایه و خنده هاشون و پز دادنشون یه طرف 

دل خودمم یه طرف 

بنظرتون کی حالم خوب میشه؟؟؟

افسردگی گرفتم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه دختر یا پسر اصلااااا فرقی نداره مهم اینکه سالم باشه صالح باشه اینجوری ناشکری نکن به زورم از خدا چیزیو نخواه 

اتفاقا اکر نظر منو بدونی من خودم ی خواهر دارم 

میگم این‌ه دو تا بچه باشن دوتاشونم ی جنسیت باشن خیلی خوبه 

هوای همو دارن من ک با خواهرم خیلی حال میکنم و رفیقیم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دختر خیلی بهتر از پسره دور و اطرافتو ببین کدوم برا پدر مادر بهتر هستن؟بنظرم هیچی دختر نمیشه اکثر پسرا بعد ازدواج وجودشون برای پدر مادر هی کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه ولی دختر همیشه مثل روز اول پیش پدر مادر میمونه 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

الان هر کی پیگه نه چرا اینو میگی دختر پسر نداره....درکت نمیکنه..... آقا تو دلت پسر خواسته..... خدا نداده ..... چکار میشه کرد......حالا مونده دلت..... منم خیلی چیزا دلم خواسته نداده بد مونده تو دلم ....بد

خوب چرا حسودی خودتم داری مادر میشی دیگه ایشالا سالم و صالح باشه

قبول دارم آخه ۱۲ سال عروس این خانواده ام مادرشوهرم ۵ دقیقه پیشش بشینی از فامیل های دور و آشناها کسی رو پیدا میکنه میگه فلانی پسر نداشت بعد چندتا دختر یک پسر پیدا کرد و ...

یا یاد حرف پدرشوهرم که سر دختر اولم اصلا تبریک نگفت انگار اصلا بچه ای وجود نداره می افتم دلم آتیش میگیره

قبول دارم آخه ۱۲ سال عروس این خانواده ام مادرشوهرم ۵ دقیقه پیشش بشینی از فامیل های دور و آشناها کسی ...

ولشون کن اینارو  حرف همیشه هست به قول پدر شوهرم دختر برکت خونست چراغ خونست کاش خدا منم لایق بدونه و یه دخمل بهم بده

مادرشوهرم کلا ما رو زیاد تحویل نمیگیره یه جورایی بیشتر با اون یکی پسرش میگرده ما بهش بگیم بیا با ما بریم جایی گردشی جایی بهونه مییاره  ولی همیشه با اونا میره این ور اون ور خودش سه تا پسر داره جاریم ۲ تا پسر انگار فکر میکنه اونا براش می‌مونن نه ما

چندبار گفت که نوه دختر برای خانواده مادر  میمونه نوه پسر برای خونواده پدر 

....

2790
2778
2791
2779
2792