2777
2789

خودت بنویس واسه خودت ،تو یه کاغذ بی خط با مداد 

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

والا خود مراجع ک من دیدم توضیحشونو

میگن با وضو خودت روی برگه مینویسی

همراهت نگه میداری

میگن بهتره ببندی بازو راستت نشد هم اویزون کن یا بذار وسایلت

تمام

دیگ سوسول بازی رو پوست کرگدن امریکایی باشه یا ناف اهو و.... همش دکون بازاره

توصیح هم دادن ک خب قدیم کاغذ نبوده مجبور بودن رو پوست حیوون بنویسن

الان چرا پوست حیوون بیچاره رو بکنن بنویسن روش

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خودم بنویسم تاثیر داره؟

اره چرا نداشته باشه

وقتی خودشون میگن داره 

دیگ کسی ک درس دین و امامت خونده میگه خودت بنویس

مهم اصل دعاست ک برا امام جواده

بقیه اش اضافه کاریه

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯
حرز صغیر امام جواد میتونی بنویسی فقط قمر در عقب نباشه اگه بعد ماه صفرو اون روز  تولد امام ها با ...

اخه دوتاس یکی صغی یکی کبیر اون که صغیره رو خودم میتونم بنویسم رو کاغذ من اون کبیره رو میخوام که میگن رو پوست اهو باید نوشته شه

اخه دوتاس یکی صغی یکی کبیر اون که صغیره رو خودم میتونم بنویسم رو کاغذ من اون کبیره رو میخوام که میگن ...

از اسم اعظم بخر خودم نگرفتم  بعضی از کار بر های نی نی سایت خریدن حرز صغیر هم خیلی خوبه

یه دهه شصتی درونگرا
اخه میگن باید یه شخص مومن بنویسه با توجه ساعت و اینا

دلت پاک باشه با وضو و خلوص نیت بنویس 

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

سلام عزیزم من از حامد طهماسبی گرفتم همون ک تو زندگی پس از زندگی آوردنش نمازش رو هم خودشون خوندن برامون ما کل فامیلمون از حامد طهماسبی خریدن فقط سرش خیلی شلوغه اگه میخوایی بگو شمارش بدم . من بس ک سفارش دادم دیگه آشنا شدن 😁