2821
2789
عنوان

مشکل کم‌حرفی:/

124 بازدید | 18 پست

اقا من خیلی کم حرفم و هرچیزی که میخوام بگم رو راجبش فک میکنم و میبینم که اصلا لزومی نداره گفتنش و شاید باعث ناراحتی کسی بشه این حرف و کلا نمیگم

ولی رلم برعکسه منه پرحرفه و از کم حرفی من خیلی ناراحته همش میگه با من حرف بزن اصلا شده چرت و پرت بگو فقط یه چیزی بگو

من واقعا نمیتونم سخته واسم خیلی صحبت کردن و اصلا اعصاب خیلی حرف زدنو ندارم چیکار کنم؟://

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم همینم🥲 

جایی میرم میبینم واقعا حرفی برا گفتن ندارم ممکنه مدت ها ساکت بشینیم همو نگاه کنیم🥲🥲

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎
کتاب بخون  اخبار گوش بده  همینجا تبادل نظر کن  از روز مرگیت بگو  دنبال علایق ...

من هرچی ادم دورمه همه پرحرفن ولی من هیچ تاثیری ازصون نمیگیرم که تغییر کنم و پرحرف بشم😑💔

منم همینم🥲  جایی میرم میبینم واقعا حرفی برا گفتن ندارم ممکنه مدت ها ساکت بشینیم همو نگاه کنیم ...

خیلی بدهه:))

خودم مشکلی ندارم با این قضیه‌ها ولی اطرافیانم چون‌مسل من نیستن و درکی ندارن از این قضیه اذیت میشن

بهش بگو من درون گرام مشکلی داری با این قضیه راه بازه و جاده دراز  ارزش نداره خودتو به خاطر یه ...

اخه فقط الان نیست میترسم در اینده‌هم به مشکل بخورم توی کار و زندگیم

چون خودت نمیخوای 

چرا اتفاقا میخوام ولی نمیتونم همش باخودم میگم خب که چی الان اینو بگم چه لزومی داره یا راجب موضوعی صحبت میکنیم هرچی میخوام یه چیزی بگم هیچی پیدا نمیکنم واسه گفتن😑

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792