2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم..

472 بازدید | 16 پست

رفته بودیم بادوستام پارک 

یکی از رفیقام گوشیشو دراورد عکس یکی ع بغل دستایم توکلاسمون رو نشون داد گف یه ماه قبل توتصادف فوت شده با اینکه خیلی صمیمی نبودیم و دوسال ازش بیخبر بودم اما انقد دلم شکسته ک خوابم نمیبره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش صلوات بفرست هم روح اون آرامش میگیره هم حال خودت بهتر میشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

براش صلوات بفرست هم روح اون آرامش میگیره هم حال خودت بهتر میشه

از این پشیمونم ک فهمیدم تصادف وحشتناکی بود توشهر ک پدر و دوتا دخترش فوت شدن ولی پیگیرنشدم💔😶

من دوست دبیرستانم تصادف کرد فوت شد در حالی ک ۷ ساا ارش بیخبر بودم با شنیدنش مردم زنده شدم یاد خاطرات خنده هاش دورهمیامون‌میوفتم‌دیونه میشم 

بعد ک روژای اول ک شنیده بودم منم دو هفته حالم بد بود همش حتی موقع خواب یادش میوفتادم 😔😔😔

فقط خدا ب خانوادش صبر بده 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️

منم امشب عکس قبر یکی از نزدیکانمو برا اولین بار دیدم

خدا همشونو قرین آرامش کنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
از این پشیمونم ک فهمیدم تصادف وحشتناکی بود توشهر ک پدر و دوتا دخترش فوت شدن ولی پیگیرنشدم💔😶

عزیزم اگه پیگیرم میشدی کاری از دستت برنمیومد،خودتو سرزنش نکن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دقیقا خیلی حس بدیه برای منم اتفاق افتاده یه دوستی داشتم ک صمیمی هم نبودیم باهم چند روز بعد عروسیش خ ...

اره منم یکی از همکلاسی های دیگم توسن پایین عروسی کرد بایه بچه چهارماهه توشکمش خودکشی کرد ۳سال قبل خیلی حالم بد بود