2777
2789
خب بستگی داره عزیزم. همچین خواستگاری داری؟ بعضیا بعد ازدواج درست میشن. باید باهاش صحبت کنی و ببینی ذ ...

آره خواستگارمه  درست نمیشه به نظرم چون تا مامانش ی چیزی میگه ۱۸۰ درجه عوض میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی خواستگار تک فرزند دارم ولی اصلااااا وابسته مامانش نیس کلا خودش دور ازخانوادش زندگی میکنه در سال3ماه پیششونه...ولی باز نمیدونم چیکارکنم؟!

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
از پشت گوشی با خوندن حرفات  تن و بدنم به لرزه دراومد  چجوری میتونید حتی درموردش فک  ک ...

خودمم تنم می لرزه😂ن بابا خود آزاری چیه

ی روز دیدمش انقدر قربون صدقه م رفت دوستت دارم و ..‌‌‌‌‌.رفت خونه شون نمیدونم مامانش چی توی گوشش خوند سگ شد 

آره خواستگارمه  درست نمیشه به نظرم چون تا مامانش ی چیزی میگه ۱۸۰ درجه عوض میشه

اگه اینطوریه بدون که واقعا یه مشکل جدی خواهی داشت. شوهر دوست من همینطوره و الان یه مسافرت دوتایی نمیتونن برن. شوهره میگه مامانمم باید بیاد 

بخدااااا ینی هررررر راهیو بگیییییی امتحان کردم تهش دمش وصله به دم ننه ش .... هیییچوقتم اولویتش نمی ...

اره به هیچ صراطی مستقیم نمیشن ، هر دختر دیگه ای هم جای من بیاد بازم همین آش و همین کاسه ست

خودمم تنم می لرزه😂ن بابا خود آزاری چیه ی روز دیدمش انقدر قربون صدقه م رفت دوستت دارم و ..‌‌‌‌‌.رفت ...

من جات بودم همونجا کلا از همممممه جا بلاکش میکردم بدون حرف اضافه

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎

شوهر من تک فرزنده ولی اصلا بچه ننه نیست

ماه به ماهم مامانشو نمیبینه😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔