2777
2789
عنوان

بچه دوم به نظرتون چقدر فاصله خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست
اگ کمک نداری بزار بچه اولت از اب و گل در بیاد و بعد دومی بیار

ن کمک که ندارم همسرم هستا خدایی خیلی وقت میگزرونه با پسرم ولی بازم 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
غربالگری هس من همین امسال دوتاش رو انجام دادم و ازمایش سلفری دادم چرا الکی جو میدی ؟؟؟

لطفا اطلاعات خودتونو ببرید بالا بعدا اینطور گستاخانه صحبت کنید هفته پیش اعلام شد کیت تشخیص غربالگری تامین نمبشه از این به بعد!!

اعتراض تمام دکترا بالا گرفته 

نکنه میخواید اونم با سرکه و امثالهم تشخیص بدید!!!

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کلا غربالگری نیست یا احتیاری شده؟

گفتن کیت تشخیص غربالکری تامین نمیشه از این به بعد 

فقط دست به دعاییم که بلکه اعتراض جامعه پزشکان نتیجه خوبی داشته باشه

لطفا اطلاعات خودتونو ببرید بالا بعدا اینطور گستاخانه صحبت کنید هفته پیش اعلام شد کیت تشخیص غربالگری ...

واقعا اگه نباشه حماقته اوردن

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
لطفا اطلاعات خودتونو ببرید بالا بعدا اینطور گستاخانه صحبت کنید هفته پیش اعلام شد کیت تشخیص غربالگری ...

خدا لعنتشون کنه بچه مریض به چه درد دولت میخوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببخشید من نمیدونستم چون دقیقن ماه پیش انجام دادم فکر نمیکردم با این طرح مسخره موافقت کنن اگه واقعا چنین قانونی هس هیچ کسی نباید بچه بیار هم برای سلامت خانواده خودش هم برای جامعه 

اعصابم خورد شد داریم به کجا میریم

خدا لعنتشون کنه بچه مریض به چه درد دولت میخوره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ببخشید من نمیدونستم چون دقیقن ماه پیش ...

خواهش میکنم🌺

۵ سال خوبه بنظرم...

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پسرم دی ۳سالش میشع ب شدت دو دلم ولی از خدا میخام تا ۷،۸سالگی پسرم بم بچه نده😅

پسرت ۳ سالش تموم شدع؟ 

کامل حرف میزنه؟ 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
تو فامیل ما فاصله سنی اکثرا ۸الی ۹ ساله خیلی خوبن بچه اول بزرگ ک میشه میره اون یکی هست ک تنها نباشن ...

عزیزم غربالگری هست!

ولی دیگه اجباری نیست 

اخبار کذب ندید به مردم لطفا

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

زیر پنج سال . همبازی هم میشن همو درک میکنند خیلی باهم وقت میگذرونن. خوب تربیت میشن. فاصله سنی زیاد مثل تربیت چندتا بچه تک فرزندی هست مهارت های اجتماعی رو خوب یاد نمیگیرن و همبازی هم نمیشن . دغدغه یکی یچیز دیگه میشه اون یکی یچیز دیگه. و اینم بگم بچه اولو خوب تربیت کنی همون بچه اول باعث میشه بچه های بعدیتم نگاه به اولی کنند خوب بار بیان

خدا لعنت کنه باعث و با ن ی شو چقد استرس اون مادر بدبخت بکشه تا بچه دنیا بیاد آخه مگه میشه بگی بچه نیارید کسایی هستن ک قصد بارداری دارن آخه سنشون می‌ره بالا یا شرایط خاص دارن

اکثر  زوانشناسا میگن حدود سه سال یا کمتر....ولی یه روان شناس که خیلی قبولش دارم همیشه میگن فاصله بیشتر تربیت اسوده و بهتر......

اکثرا دیدم بچه ها وقتی فاصله بالای ۷سال داشته باشن خیلی واسه خودشون و خانوادوشون خوبه وگرنه اونایی که دیدم دوسه سال فاصله دارن واقعااااااااااا مادرشون سختی میکشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عزیزم غربالگری هست! ولی دیگه اجباری نیست  اخبار کذب ندید به مردم لطفا

ای بابا!!! 

چه اصراری دارید به اینکه بدون اطلاع نظر بدید کمی مطالعه کنید