2777
2789
عنوان

بچه دوم به نظرتون چقدر فاصله خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 44 پست

تو فامیل ما فاصله سنی اکثرا ۸الی ۹ ساله خیلی خوبن بچه اول بزرگ ک میشه میره اون یکی هست ک تنها نباشن در مورد خرج و مخارجم اینطوری خیلی عالیه 

اما الان با این وضع نبود غربالگری و ‌... بنظرم بچه اوردن حماقته

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاصله بچه های من ۳ ساله راضیم

سخت نیس؟

خداحفظشون کنه براتون❤

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
تو فامیل ما فاصله سنی اکثرا ۸الی ۹ ساله خیلی خوبن بچه اول بزرگ ک میشه میره اون یکی هست ک تنها نباشن ...

غربالگری هس من همین امسال دوتاش رو انجام دادم و ازمایش سلفری دادم چرا الکی جو میدی ؟؟؟

شاید همه بگن فاصله سنی کم 

اما منطق من میگه هشت سال 

چون اولا بچه زیر شش سال از نظر روحی خیلی ب مادرش نیاز داره و با اومدن بچه دیگه ب شدن اسیب میبینه بین دوسال تا چهارپنج سالم ک مادر تازه دوران شیردهی و زایمانش تموم شده و بدنش احتیاج داره ب ریکاوری 

هفت سالم ک بچه کلاس اولشه و حساس ترین سال درسی بچه ک حتما باید مادرکناربچه باشه چون یهو دیدی ازمدرسه زده شد وقتی مادرنتونه کمک و رسیدگی لازم رو داشته باشه 

پس هشت سال بهترین فاصله میتونه باشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
تو فامیل ما فاصله سنی اکثرا ۸الی ۹ ساله خیلی خوبن بچه اول بزرگ ک میشه میره اون یکی هست ک تنها نباشن ...

یعنی کلا غربالگری نیست یا احتیاری شده؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سخت نیس؟ خداحفظشون کنه براتون❤

اگ سال اول کمک داشته باشی نه سخت نیس

همبازی میشن و باهم بزرگ میشن

ولی اوایل کمی اذیت میشب بعد راحتی

فاصله خودمو خواهرمم ۴ ساله خیلی خوبه 

بنظر ۳تا ۵ سال اوکیه

نی نی یار با ما به از این باش ک با خلق جهانی 😁
غربالگری هس من همین امسال دوتاش رو انجام دادم و ازمایش سلفری دادم چرا الکی جو میدی ؟؟؟

انگار قانون جدیده

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗