2777
2789
عنوان

خواستگار

167 بازدید | 8 پست

سلام ۲۶ سالشه آپارتمان دو خوابه نوساز باباش براش خریده به نام خودش تو بالا شهر 

ماشین نداره

لیسانسه

کارش ازاده متوسط درامدش رو نمیدونم ولی فکر نکنم زیاد باشه و مذهبیه 

میگه جهیزیه و این چیزا نمیخواد همه رو خورد خورد خودش میخره ولی با مهریه مخالفه میگه حتی ۱ سکه هم نمیتونم عروسی هم خوشش نمیاد. ازش یکم خوشم اومده ، از ظاهرش معلومه کاریه .

یک خواهر داره همسن خودم

قیافش هم یکم ترسناکه (پسره)

خودم ۲۳ سالمه لیسانس معماریم 

نه مهریه میندازه نه عروسی میگیره فردا چیزیم بخوای میگه خوشم نمیاد واقعا عزیزم خودت اینارو نوشتی فک نکردی چقد جنبه منفی داره ینی شمارو لایق عروسی مهریه نمیدونه .حداقل خودتوت میگفتید عروسی نمیخام یچیزی

I was good on my own 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهریه نمیده یه چیزی بنامت کنه بدون مهریه مگه میشه

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
ازیناس که میترسه فکر کنم اخه خبرای مهریه که میزارن اجرا زیاد شده

ان یه جای کارش میلنگه به نظرم دختر بدون مهریه مگا میشه شان خودتو میاری پایین اگه این کارو کنی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من راستش اصلا اینچیزا برام مهم نیس ولی خانوادم از طرفی میگن مهریه مهمه ولی خب چون خونه داره تو شَکیم ...

مهریه مهمه بنظرم و همینطور عروسی یه روزحسرت به دلت میمونه کمه کم صدتا حداقل مهرت کنه

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا

مهریه نداشته باشی هردفعه دعواتون بشه میگ پاشوبرو چون چیزی برای ازدست دادن نداره