2777
2789
عنوان

آبلیموی تلخ

1421 بازدید | 14 پست

دو ساله آبلیمو می‌گیرم هر بار تلخ شده به حدی که تو خورشت بادمجون ریختم اصلا نمیشد خوردش از تلخی

راهی بلدید واسه جلوگیری از تلخ شدنش

دو روز گذاشتم پوستش خشک بشه بعد گفتم تازه هویجم انداختم توش بازم تلخ بود

یه شب تا صبح لیمو ها رو بذار تو اب نمک بمونه.وقتی ابگیری کردی به ازای هر کیلو لیمو یه دونه هویج قاچ کن بنداز توش چند ساعت بمونه تلخیش میره.بعد صاف کن بریز بطری بذار فریزر 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب تا صبح لیمو ها رو بذار تو اب نمک بمونه.وقتی ابگیری کردی به ازای هر کیلو لیمو یه دونه هویج قاچ ...

واسه چی بذارم تو آب نمک؟ مگه نباید پهنش کنیم تا پوستش تا حدودی خشک بشه؟

واسه هر کیلو آبلیمو چند تا هویج جواب میده؟

هر چی بیشتر بهتر یه سری بنداز شب تا صبح بعد اونا رو در بیار چند تا دیگه بنداز.ولی با دست سخته بده بیرون بگیرن هم راحته هم تلخیش کمتره و اینکه نذار بمونه سریع آب بگیر بهتره

خیر خودم با دست می‌گیرم

اها ، اونو نمیدونم  بعضی وقتا لیمو وقتی هوا میخوره تلخ میشه   من همونجا که میخرم میشورم بعد میدم ابشو بگیره میارم خونه صاف میکنم بعد هویج میندازم یه روز بعد دوباره صاف میکنم بعدم میزارم یخچال 

واسه چی بذارم تو آب نمک؟ مگه نباید پهنش کنیم تا پوستش تا حدودی خشک بشه؟

نه خشک بشه اب کمتری هم میده.تو اب نمک خیس کنی تلخی پوستش گرفته میشه تا حدودی اب لیموی بیشتری میده

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️