2777
2789
عنوان

تنفر از پدر

267 بازدید | 15 پست

5 ساله عقلشو از دست داده 

مامانمو مارو اذیت میکنه نمیزاره مامانم با فامیلاش حتا مامانش رفتو امد کنه صبرم دیه لبریز شده به مامانم میگم طلاق بگیر ولی چون من به سن قانونی نرسیدیم دلش نمیاد تنهام بزاره(: خسته شدم ازش متنفرم کلی نفرینش میکنم

چیکار کنم باهاش کسی تجربه داره؟(:  

لطفا  عرضشو ندارین پدر نشین

یادها رفتند و ماهم میرویم از یاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار بزرگ تر بشی...فعلا بین زن و شوهر دخالت نکن بابات ۴تا پیرن بیشتر پاره کرده

زنو شوهری نیست ک مارو هم زندانی کرده تو خونه روانیه

منم مثل تو رو با باوره حرفای مامانم چه کارایی که نکردم و چه بدبختیایی با بی احترامی به پدرم برا خودم درست نکردم که هنوز دارم چوبشو می خورم 

تازه باورم شده که مامانم یه آدم دروغگو و  غیبت کنه که براحتی پشت سر آدما هر چی دلش می خواد میگه خصوصا غیبت که کار شبانه روزشه 

خیلیم سیاه نمایی و افراط می کنه 

تازه می خواد خوشبختم باشه 

بشینه تا باشه 

واقعا خدا جای حق نشسته 

میدونستی پیش درگاه خدا غیبت شوهر از همه غیبتی گناهش سنگین تره گلم و تاوان و مجازاتشم سنگین تره 

تا میتونی پای حرفای مامانت نشین 

جون تو هم تو گناهش شریک میشی و بدبختی از زمین و آسمون برات میباره گلم 

ما دختر خیلیی دلسوز مادرمونیم 

انا همش دعاش کن و پا درددلاش نشین 

میدونستی پیش درگاه خدا غیبت شوهر از همه غیبتی گناهش سنگین تره گلم و تاوان و مجازاتشم سنگین تره  ...

مامانم بجز من کسی رو نداره اگه دردودل نکنه ک دق میکنه

بهترین راه هم برای بوجود آوردن محبت بین زن و شوهر اینه که ابراشون از درگاه خدا استغفار بطلبی 

پنج تا سوره جمعه هم با معنی میتونی بخونی و خیلیی هم خوبه 

مامانت خودش می خواد که این بلاها سرش در بیاد گلم 

منم هر وقت گناه کنم بعدش بین خودم و شوهرم فاصله میفته و دعوا میشه هر وقتم به اموری مثل نماز و قرآن و واجبات بیشتر اهمیت بدم بینمون بهتره و بیشتر با هم خوب و خوش میشیم 

خیلیی تقوا موثره 

تو فقط میتونی دعاش کنی و براش صلوات بفرستی که اگه لقمش حلال باشه دلش بیشتر میره سمت نماز و قرآن و اینا و برکاتشم بیشتر میبینه تو زندگیش 

بعد نمازاش بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی  رو قشنگ مطالعش کنه و بهش عمل کنه خودش میبینه که در اثر اون تقوا مشکلاتش یکی پس از دیگری حل میشن 

مامانم بجز من کسی رو نداره اگه دردودل نکنه ک دق میکنه

اگه تقوا پیشه کنه خدا رو داره 

اون بهترین کس هست که قدرتشم داره که کمکش کنه 

توفقط از نظر روانشناسی میشی سطل آشغال ذهن اون و روحیه ات و اعصابت داغون میشه و کاری هم نمی تونی بکنی براش 

نه رفته پیش دعا نویس مغزشو شستشو  دادن عین روانیا شده

نه گلم الان مردا میرن تو جامعه و اونجا پر از زن بد حجابه و دلشون می خواد 

میان خونه دیگه چشم دیدن زن و بچه ی خودشونو ندارن 

همین طوری الکی راه میرن و غر میزنن و گیر میدن  

همه شون عین هم هستن 

تا ان شا الله خدا کمک کنه و گرم بشن و خوب بشن با هم 

باید برن پیش هم بخوابن شبا 

مامانتم تو خونه حسابی به خودش برسه و خوشگل کنه