2777
2789
عنوان

همش بچم میزنم

312 بازدید | 35 پست

ازخودم متنفرم هرشب زیرپتو گریه میکنم میگم ازفردادیگ بهترین مادرمیشم ولی باز تعصبیمپمیکنه سیلی میزنمش واااای خدا منو بکش... خیلی اعصابم ضعیفه چیکارکنم... قرص ارامبخشم میترسم بخورم اعتیاداورباشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دلم خیلی بهش سوخت 

به چه حقی میزنیش 

اون دنیا باید جوابگو باشی 

چند سالشه 

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

من خودمو میزنم

من بیشتر داد میزنم 

بچمم بیش فعاله خیلی خودمم عصبی

منم عذاب وجدان میگیرم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

شما نمیترسی از اینکه عواقب جبران ناپذیری روی اون طفل معصوم بذاری ولی میترسی دارو بخوری که مبادا معتادش شی!

شما حتما به تراپیست مراجعه کن.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

ایندشو خراب کردی 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

اعتیاد به دارو اگر باعث بشه بچه در امنیت روانی باشه خیلی بهتره، به فکر اعتیاد خودتی ولی به فکر روان داغون بچت نیستی!

.                                                                  

آخی چن سالشه؟منم زود عصبی میشم هنو بچه هام دنیا نیومدن ولی خیلی میترسم از حس مسولیت😥

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..