2777
2789

دوستان منظورم پولی هست ک فقط برا خودم باشه و پس انداز کنم اونو نمیده 

فقط ماهانه ی کارتش دستمه ک خرید خونه گاهی میکنم یا برا بچه ها خورده ریزه بخرم از اون کارته توش پول میریزه ک متغیره پول لباس و کفش و کیفمم با خودشه دیگه 

امشب گفتم باید ماهی دو تومن فقط پس اندازی بهم بدی فکر نکنم بریزه شما دارین پس اندازی؟؟؟ 

از اول نگرفتم انگار عادتش شده چیکار کنم بنظرتون؟؟ 

خیلی اشتباهاتی کردم ک خودم پرروش کردم تو زندگی خانوادم شهرستانن همه میرن خونه مادراشون ماه میمونن ولی من اصلا نمیرفتم فقط با خودش گاهی ک اونم الان با مادرم بحثشون شده نمیریم الان گفتم میخوام تا قبل مدرسه دخترم برم دو هفته بمونم رفته  تو قیافه من چیکار کنم 😭😭😭

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

این ک بده خرج کنی اوکیه حقته باید بهت پول بده به خودت برسی ولی پس انداز چیه؟😐فکر نکنم هیچ مردی ب خانمش پول بده ک برا خودش پس انداز کنه 

بگو بچه هارو بزاره مهدکودک برو سرکار 

بنظرم خودتون دنبال کار یا هنری باشین برای پس انداز بهتره معدود مردی پیدا میشه به خانم پول برای پس ان ...

عزیزم من از طرف پدرم ساپورت میشم ولی شوهرمم وظیفشه ماهانه ب من ی چیزی بده ب هرحال من اللن همسرشم و مادر بچه هاش

الان جاریم ماهی پنج تومن داره شوهرش بهش پس اندازی میده کارتاشم دست جاریمه 

2805
عزیزم من از طرف پدرم ساپورت میشم ولی شوهرمم وظیفشه ماهانه ب من ی چیزی بده ب هرحال من اللن همسرشم و م ...

وظیفه که بخوایم درست نگاه کنیم وظیفشه خرج شما بچه ها و خونشو بده 

بنظرم پس انداز جداگانه برای هرشخص وظیفه خود ادم هس نه پدر نه شوهر 

البته این نظر منه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
من فقط موقعی ک چیزی بخوام بخرم یا واسه ناخن میگم اونم هزینه اونو میده 

اونارو ک اره گفتم میده کلا تمام مخارجم با خودشه ولی من ی پولی واسه پس انداز میخوام ک پشتوانه مالیم بشه

مردها را از اول باید عادت داد .ولی الان هم دیر نیس .فوقش میرن تو قیافه ولی تا ببینن کسی محل نمیده کم کم عادت میکنن .

من مستاجرمون پول میزنه ب کارت من دیگه هرماه از همون هم خرج میکنم هم پس انداز.ولی قبلش ک مستاجر نداشتیم خودش برام میزد ولی کمتر و دیر ب دیر 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2801