2821
2789

باز هم تویی؟ دقت کردی دیگه هیچ کس نمیاد تایپکت حتی دلم واقعا برات میسوزه کاش بخاطر یه دکتری مهندسی یه ادم با شخصیتی خودتو جر میدادی نه کسی که فش مادر بهت میده و ازت نود گرفته و فقط بخاطر چیزای جنسی باهات بوده تهشم رفته با یکی دیگه 

من یادم نیست دقیقا اخرین باری که به شوخیات واقعا میخندیدم.... نامردی کردی ولی من واقعا بی تخصیرم=) 
باز هم تویی؟ دقت کردی دیگه هیچ کس نمیاد تایپکت حتی دلم واقعا برات میسوزه کاش بخاطر یه دکتری مهندسی ی ...

🙂🖤این شعرارو حداقل میتونم ک برا دل خودم بزارم 

از همه زخمایی که بهم زدی نمیگذرم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🙂🖤این شعرارو حداقل میتونم ک برا دل خودم بزارم 

هر کار میخایی بکن 

من یادم نیست دقیقا اخرین باری که به شوخیات واقعا میخندیدم.... نامردی کردی ولی من واقعا بی تخصیرم=) 
باش 😔

میتونم عکس این پسری بخاطرش خودتو جر دادی ببینم با عکس خودتو؟ واقعا کنجکاوم بدونم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 دقیقه پیش
2791
2779
2792