بهم گفتن دختربازه مشروب خوره خودش گفت س ک داشته ولی بهش گفتم دوست ندارم اینطوری زندگی کنی دوست دارم سالم زندگی کنی عاشقش بودم گفتم نگرانتم گفتم بیا ازدواج کنیم براش همه کار کردم ولی نشد که نشد نخواست ... هنوزم دوسش دارم خوابشو میبینم براش رفتم امام رضا نماز خوندم دعا کردم سر به راه بشه هنوزم که هنوزه خبری ندارم ازش 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم با فامیل و در و همسایه ها
منم یروزی مثل توبودم شبااینقدرگریه میکردم براش دیگه چشمام بازپمیشد
ده ساله دارمش
بره گمشه لعنتی بدذات 😂🚶♀️🕳اشغاله اشغال
حتی کوبید سرم تومنو میخواستی
فقط میگم ولش کن
زن نباید اول عاشق بشه
مرد باید کاری کنه زن عاشقش بشه
این عشق موندگاره
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂